Soft Line America L minkštas maistas visaėdėms ir mėsėdėms Amerikos žuvims 100 ml

6,30 €
  • Minkštas maistas įvairioms visaėdėms ir mėsėdėms Šiaurės ir Pietų Amerikos žuvims

  • Skęstančiomis granulėmis

TRO67433
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Minkštas pašaras skęstančiomis granulėmis visaėdėms ir mėsėdėms Šiaurės ir Pietų Amerikos žuvims. Sudėtyje esančios silkės ir vabzdžiai yra aukštos kokybės baltymų ir Omega-3, Omega-6 ir Omega-9 riebalų rūgščių šaltinis. Sudėtyje esantys karotenoidai iš kriliaus, planktono ir raudonųjų pipirų intensyvina žuvų spalvas. Česnakas ir beta-gliukanas stiprina imunitetą. Ląsteliena (iš vaisių ir kitų šaltinių) ir chitinas iš vėžiagyvių gerina virškinimą. Pagal specialią technologiją pagamintas minkštas, skęstančių granulių formos maistas įvairioms visaėdėms ir mėsėdėms Šiaurės ir Pietų Amerikos žuvims. Šios granulės ypatingos tuo, kad vandenyje praktiškai nepakeičia savo formos ir neištyžta, todėl žuvims paprasta maitintis ir mažiau teršiamas akvariumo vanduo. Dėl specialiai atrinktų, kokybiškų ingredientų, pašaras noriai ėdamas ir lengvai įsisavinamas.

  • silkių mėsa bei vabzdžių lervos, esančios pašaro sudėtyje, suteikia jam aukštos kokybės baltymų ir Omega-3, Omega-6 bei Omega-9 riebalų rūgščių
  • karotenoidai, esantys kriliuose, zooplanktone Calanus ir raudonuosiuose pipiruose, ryškina žuvų spalvas
  • česnakas ir Beta-gliukanas stiprina imunitetą
  • ląsteliena ir chitinas gerina virškinimą

Visavertis pašaras dekoratyvinėms žuvims.

Sudėtis: žuvis ir jos perdirbimo produktai (silkių mėsa), moliuskai ir vėžiagyviai (įskaitant kriliaus miltus 8%, planktono miltus 1,7%), vabzdžiai (vabzdžių lervų miltai 5%), augaliniai baltymų ekstraktai, dumbliai, augaliniai produktai (įskaitant česnakus 4,5%, raudonųjų pipirų ekstraktą 3800 mg/kg), vaisiai, grūdai, mielės (įskaitant beta-1,3/1,6-gliukaną 1000 mg/kg), aliejai ir riebalai, mineralai.

Priedai/kg: vitaminai, provitaminai ir kitos aiškiai chemiškai apibūdintos medžiagos, turinčios tą patį poveikį: vitaminas A 39000 TV, vitaminas D3 2300 TV, vitaminas E 150 mg, vitaminas C 570 mg. Mikroelementai/1 kg: E1 geležis 40,6 mg, E6 cinkas 11,3 mg, E5 manganas 8,4 mg, E4 varis 2,0 mg, E2 jodas 0,24 mg, E8 selenas 0,24 mg, E7 molibdenas 0,04 mg. Dažikliai: astaksantinas 120 mg. Antioksidantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 41,0%, žali riebalai 9,0%, žalia ląsteliena 3,0%, drėgnis 10,5%.

Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje originalioje pakuotėje.

Šėrimo rekomendacijos: keletą kartų per dieną nedidelėmis porcijomis. Prieš naudojimą lengvai papurtykite, kad pašaras nebūtų sušokęs.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Rūšis
Ciklidai
Gamintojas
Tropical
Tipas
Soft Line
Pakuotė
100 ml

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: