• Išparduota
akvariumo-prieziuros-priemone-virumor-14x500-mg-akvazoo-lt

Akvariumo priežiūros priemonė Virumor, 14x500 mg

11,40 €
  • Akvariumo priežiūros priemonė

  • Gali padėti prieš bakterines infekcijas (Aeromonas, Pseudomonas, Streptococcus, Columnaris ir kt.), virusines ir grybelines infekcijas (Saprolegnia, Achlya)

AMUN135200
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Akvariumo priežiūros priemonė dekoratyvinėms žuvims nuo bakterinių (Aeromonas, Pseudomonas, Streptococcus, Columnaris ir t.t.), virusinių ir grybelinių infekcijų (Saprolegnia, Achlya). Šioms infekcijoms būdingi įvairūs pakitimai, odos ir žvynų praradimas, audinių edema, odos pažeidimai nuo įtrūkimų iki gilių žaizdų, atviros opos be arba su aplinkinių audinių paraudimu, žaizdos, nutrupėję pelekai, itin lėti arba staigūs judesiai, trūkčiojantys judesiai, spazmai, spalvos pakitimai, išsipūtęs pilvas su „pasišiaušusiais“ žvynais, baltos, į medvilnę panašios, apnašos.

Naudojimas/dozavimas: žr. instrukciją pakuotės viduje. Laikymo sąlygos/Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Virumor akvariumo priežiūros priemonė

Naudojimas: veiksminga priemonė gėlavandenėms ir jūrinėms žuvims prieš bakterines (Aeromonas, Pseudomonas, Streptococcus, Columnaris ir t.t.), virusines ir grybelines infekcijas (Saprolegnia, Achlya). Šioms infekcijoms būdingi įvairūs pakitimai, odos ir žvynų praradimas, audinių edema, odos pažeidimai nuo įtrūkimų iki gilių žaizdų, atviros opos be arba su aplinkinių audinių paraudimu, žaizdos, nutrupėję pelekai, itin lėti arba staigūs judesiai, trūkčiojantys judesiai, spazmai, spalvos pakitimai, išsipūtęs pilvas su „pasišiaušusiais“ žvynais, baltos, į medvilnę panašios, apnašos.

Kontraindikacijos ir šalutinis poveikis: nėra žinoma.

Priemonė yra skirta dekoratyvinėms žuvims.

Dozavimas: ilgalaikis gydymas: 500 mg į 100 litrų akvariumo (ar tvenkinio) vandens, išmaišyti, kad priemonė pasiskirstytų tolygiai. Naudoti kasdien 7 dienas iš eilės. Priemonės naudojimo metu žuvis šerti minimaliai. Jei simptomai neišnyksta, po 7 dienų padaryti vienos dienos pertrauką ir ciklą vėl kartoti. Trumpalaikis gydymas: 500 mg į 10 l akvariumo vandens, laikyti žuvį tirpale 3 valandas. Užtikrinti tinkamą aeraciją, atidžiai stebėti. Nutraukti tuoj pat, jei tik bus pastebėti priemonės netolaravimo požymiai. Esant poreikiui galima kartoti kasdien savaitę laiko darant 24 valandų pertraukas. Dezinfekcinė vonelė: 500 mg į 10 ml akvariumo vandens. Naudoti naujų žuvų, augalų karantinavimui, dekoracijų dezinfekavimui. Vonelėje žuvis, augalus ar dekoracijas laikyti 30 minučių. Reguliari prevencija: 100 mg į 100 l akvariumo vandens kartą per savaitę gali sumažinti infekcijų atsiradimą.

Specialios atsargumo priemonės laikymui: saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti originalioje pakuotėje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Dėmesio: nerekomenduojama naudoti akvariumuose, kuriuose yra bestuburių. Sraigės, moliuskai, krevetės, koralai ir pan. turi būti iškelti iš akvariumo kol yra naudojama priemonė. Nenaudoti priemonės žuvims, kurios bus naudojamos maistui. Virumor negali būti naudojamas su kitomis priemonėmis. Nenaudoti pasibaigus galiojimui.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: