sildytuvas-marina-betta-8-w-akvazoo-lt

Šildytuvas Marina Betta, 8 W

11,80 €
  • Automatinis šildytuvas, skirtas akvariumams iki 5 l

  • Itin tinka gaidelių akvariumuose

  • Tvirtesnis ir atsparesnis nei stiklinis šildytuvas

HAG11182
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Marina Betta Heater yra automatinis, panardinamas šildytuvas, kuris sukuria idealias vandens sąlygas gaideliams klestėti. Išorė pagaminta iš patvaraus polimero, kuris yra atsparesnis nei tradiciniai stikliniai šildytuvai. Šildytuvas lengvai tvirtinamas siurbtukų pagalba.

Šildytuvas sukurtas taip, kad pasiektų ir palaikytų nustatytą temperatūrą – nereikia jokių rankinių reguliavimo. Jame yra raudona indikacinė lemputė, kuri užsidega, kai šildytuvas veikia. Žuvis gaidelius reikia laikyti šiltame vandenyje, todėl svarbu, kad akvariumo vandens temperatūra būtų nuo 24 iki 30°C.

SVARBU: veiksniai, tokie kaip žemesnė kambario temperatūra, dideli temperatūros svyravimai, vandens siurblių ir filtrų veikimas arba akvariumo vieta yra arti aušinimo šaltinių, gali turėti įtakos vandens temperatūrai.

Akvariumo tūris, l

Pasiekiama temperatūra, oC*

2

30

4

26

*Kai kambario temperatūra – 22oC

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: