Leddy Smart 4,8 W Plant šviestuvas (baltas)

32,40 €
  • Minimalistinio dizaino šviestuvas akvariumams

  • Rekomenduojama akvariumams nuo 10 iki 50 l

  • Trys skirtingi šviesos rėžimai

  • Rekomenduojama akvariumams su gyvais augalais

  • Galia: 4,8 W

AQE124223
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Leddy Smart yra minimalistinė LED lempa, skirta mažiems akvariumams. Su Day & Night funkcija, kurios dėka, priklausomai nuo jūsų poreikių, galite pasirinkti vieną iš trijų apšvietimo režimų – dviejų skirtingų lygių dienos šviesos ir mėlynos nakties šviesos.

Akvariumas yra ne tik žuvų, krevečių ir augalų namai, bet ir – o gal net visų pirma – kambario puošmena. Todėl modernūs akvariumo aksesuarai turi būti ir funkcionalūs, ir elegantiški, stilistiškai derantys su modernių patalpų interjeru. LEDDY SMART DAY & NIGHT akvariumo lempa yra geriausias to pavyzdys.

Šviestuvas praturtintas Day & Night funkcija, kurios dėka, priklausomai nuo jūsų poreikių, galite pasirinkti vieną iš trijų apšvietimo režimų DAY / DAYBREAK / NIGHT. Tai yra du skirtingi dienos šviesos ir mėlynos nakties šviesos lygiai. DAY yra pagrindinė ir stipriausia šviesa, skirta apšviesti akvariumą dienos metu. DAYBREAK yra sumažinta dienos apšvietimo galia iki 50 % plius mėlyna šviesa. Puikiai veikia kaip pirmasis režimas po nakties ir šeriant žuvis – ypač nedrąsias. NIGHT yra mėlyna šviesa, leidžianti unikaliai stebėti akvariumą sutemus, įskaitant naktines žuvis ir gyvūnus. Dienos ir nakties apšvietimas gražiai parodys akvariumo išdėstymą tiek dieną, tiek naktį, taip pat padarys jaukesnį kambario, kuriame yra akvariumas, interjerą.

DAY / DAYBREAK / NIGHT apšvietimo režimus galima keisti rankiniu būdu arba nuotoliniu būdu naudojant Socket Link Duo valdiklį, valdomą Aquael programėle.

LEDDY SMART DAY&NIGHT skirtas akvariumams, kurių talpa nuo 10 iki 50 l, o aukštis ne didesnis kaip 35 cm. Jame panaudota moderni LED diodų technologija, paslėpta plokščiame (tik 1 cm storio), elegantiškame gaubte. Šviestuvo montavimas yra labai paprastas – tiesiog tvirtinkite ant akvariumo stiklo krašto. Tinka akvariumams, pagamintiems iš stiklo iki 6 mm storio.

Spalvos temperatūra - 9000 K , o efektyvumas prilygsta 14 vatų tradicinei linijinei liuminescencinei lempai. Tai sudaro geras sąlygas akvariumo augalams. Naudojant daug šviesos diodų, kurių bendra galia yra 4,8 W, akvariumas apšviečiamas tolygiai.

LEDDY SMART DAY & NIGHT lempa yra nepakeičiama krevečių ir kitų mažų gėlo vandens akvariumų apšvietimui. Jos papildomas privalumas - nereikalauja priežiūros ir yra ilgaamžiška – juose sumontuoti diodai gali veikti be būtinybės keisti iki 15 000 valandų.

LEDDY SMART 4,8 W PLANT DAY&NIGHT 
Galia [W] 4,8
Lumenai 350
Spalvos temperatūra [K] 9000
Energijos klasė F

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.
CE sertifikatas
2 metų garantija

Gamintojas: Aquael

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.