Ultra Heater DAY&NIGHT nedūžtantis šildytuvas 25 W, 10 - 25 l

27,50 €

Dienos ir nakties rėžimas

Smart Heating System technologija, skirta sumaniam šildytuvo valdymui

Moderni, plokščia forma

Nedūžtantis korpusas

Tolygus šilumos paskirstymas

AQE129613
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Dienos ir nakties rėžimas

Ar įmanoma savo akvariume atkurti paros temperatūros pokyčius kaip natūralioje gamtoje? Naudojant sistemą "Diena ir naktis" tai padaryti lengviau, nei manote.

Pasirinkite norimą šildytuvo režimą ir užprogramuokite temperatūrą. Vakare jautrus jutiklis reaguos į sumažėjusį apšvietimą. Šildytuvas automatiškai įsijungs naktiniu režimu, o vanduo palaipsniui atvės iki naktiniam režimui nustatytos temperatūros. Ir atvirkščiai, kylant saulei, jis palaipsniui pradės šilti iki nustatytos temperatūros.

Sklandūs temperatūros pokyčiai

Gyvus organizmus neigiamai veikia staigūs temperatūros svyravimai. Todėl "Ultra Heater Day&Night" šildytuve įrengtas itin jautrus elektroninis termostatas, veikiantis +/- 0,25 °C tikslumu. Kai tik temperatūra akvariume nukrenta, šildytuvas automatiškai pradeda veikti ir pakeičia vandens temperatūrą į užprogramuotą.

Svarbu tai, kad dėl išmaniosios šildymo sistemos vandens šildymo procesas vyksta sklandžiai. Išvengsite staigių temperatūros šuolių, dėl kurių jautrūs akvariumo gyventojai patiria stresą.

Nedūžtantis korpusas

"Ultra Heater Day&Night" šildytuvas skirtas tolygiai paskirstyti šilumą.

Šildytuvo korpusas pagamintas iš nedūžtančio plastiko, kuris neįkaista. Tad jį galite naudoti akvariumuose, kuriuose gyvena vandens vėžliai ir didelės žuvys.

Naujausi patobulinimai ir funkcijos

Modernios plokščios formos šildytuvas neužima daug vietos. Lengvai įskaitomame ekrane visada galite patikrinti esamą temperatūrą. Ten taip pat rasite nustatytą temperatūros diapazoną.

Dėl dvipusio laikiklio su dviem siurbtukais šildytuvą galima kabinti tiek ant galinės, tiek ant priekinės ar šoninės akvariumo sienelės. Priklausomai nuo jūsų poreikių, termostato ekranas visada bus matomas.

Išmanioji šildytuvo galios parinkimo technologija, vadinamoji išmanioji šildymo sistema, leidžia gerokai sumažinti energijos suvartojimą neprarandant šildymo efektyvumo.

"Day&Night" produktai

"UltraHeater Day&Night" šildytuvas yra dar vienas "Aquael" gaminys, sukurtas siekiant kuo tiksliau atkartoti natūralias gyvenimo sąlygas akvariumo aplinkoje.

Day&Night imituoja temperatūros ir šviesos intensyvumo pokyčius, būdingus paros ciklui. Pagal juos vyksta daugelis biologinių procesų, svarbių tinkamam gyvų organizmų funkcionavimui ir vystymuisi.

Ultra Heater DAY & NIGHT 25W
Akvariumo tūris [L] 10-25
Galia [W]

25

Matmenys [cm] 1,9x5,5x16,3
Tikslumas (°C) 0,25

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: