aquael-fishshrimp-set-duo-spintele-juoda-akvazoo

Aquael Fish&Shrimp Set Duo spintelė, juoda

83,20 €
  • Akvariumo spintelė

  • Ideliai tinka Aquael Fish&Shrimp Set Duo akvariumui

  • Spalva: juoda

  • Matmenys: 35x35x90 cm

AQE122035
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Shrimp Set spintelė pasižymi elegantiška ir minimalistine apdaila, kuri tiks bet kokiame interjere. Spintelė neužima daug vietos, todėl ją nesunkiai galima pastatyti miegamajame, svetainėje, virtuvėje ar biure. Joje taip pat yra vieta susidėti visus akvariumo priežiūros reikmenis. Spintelėje galite paslėpti išorinį filtrą ar maistą. Nepriklausomai nuo to, ar kambarys įrengtas minimalistiniu, industriniu ar moderniu stiliumi, ši spintelė puikiai derės. 

Pradėti nuotykius akvariume verta nuo atitinkamų priedų įsigijimo. Pirma, jei norite veisti krevetes, šis akvariumas nebūtinai turi būti didelis. Tai neabejotinai gera žinia tiems, kurių namuose nėra daug vietos. Akvariumas su fonu, gruntu ir turtinga flora bus nepaprasta kambario puošmena. Jis taip pat suteiks daug džiaugsmo suaugusiems ir mažiems šeimos nariams. Pasirinkę akvariumą ir visus priedus, nepamirškite spintelės.

Aspektas, į kurį reikia atkreipti dėmesį – spintelės įranga. Turi būti vieta, kur būtų galima laikyti visus priedus, reikalingus techninei akvariumo priežiūrai. Spintelė Shrimp Set turi dvi praktiškas lentynas, kuriose telpa net išoriniai filtrai ar CO2 balionai. Spintelės galinėje sienelėje yra angos, kad būtų galima lengvai nutiesti žarnas ar jungtis. Taip jas paslėpsite ir visuma atrodys nuosekli ir harmoninga.

Shrimp Set spintelės matmenys yra 35 x 35 centimetrai. Spintelės aukštis – 90 centimetrų, to pakanka, kad būtų galima patogiai prižiūrėti akvariumo vidų. Galėsite lengvai nuvalyti stiklus ir pasodinti naujus augalus, nereikės kėdės. Prieš nuspręsdami įrengti akvariumą, išlyginkite spintelę kojelių pagalba. Tai labai svarbu! Taip išvengsite akvariumo stiklo pažeidimo. Spintelės ilgis ir plotas turi atitikti akvariumo dugno matmenis. Jei akvariumas išsikiša už spintelės, tai kelia pavojų saugai.

Kitas svarbus dalykas renkantis spintelę – jos ilgaamžiškumas. Šis modelis pagamintas iš medžio plokštės padengtos specialia padidinto atsparumo drėgmei fanera. Akvariumą išvalysite be rūpesčių, o spintelė išliks kaip nauja daugelį metų. Spintelės priežiūra – tai reguliarus dulkių ir susikaupusių nešvarumų paviršiaus valymas.

PRISTATYMAS:

  • Nemokamai atsiimkite Kaune arba Vilniuje (Akvazoo parduotuvėse)
  • Pristatymas į namus (be užsakomųjų krovos darbų) - 8,90€
  • Užsakomieji krovos darbai - 15€
  • Pristatymo mokestis bus priskaičiuotas automatiškai, įsidėjus prekę (akvariumą ar kitas didelių gabaritų prekes) į krepšelį. Dėl užsakomųjų krovos darbų (UKD) su Jumis susisieksime asmeniškai.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: