• Išparduota
biteless-kaciu-antiparazitinis-antkaklis-silikoninis-38-cm-akvazoo-lt

Biteless kačių antiparazitinis antkaklis, silikoninis, 38 cm

12,50 €
  • Antkaklis, apsaugantis kates nuo blusų ir erkių iki 8 mėnesių.

  • Reguliuojamo ilgio.

  • Atsparus vandeniui.

  • Su natūraliais eteriniais aliejais.

BIT63145
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Silikoninis antiparazitinis antkaklis katėms 38 cm.

„Biteless“ – šiuolaikiškas antkaklis, apsaugantis augintinius nuo blusų ir erkių iki 8 mėnesių.

Su natūraliais eteriniais aliejais - antkaklis yra su eukaliptų ir levandų eteriniais aliejais, kurie suteikia natūralią augintinio apsaugą nuo parazitų.

Tvirtinamas ant augintinio kaklo - silikoninis antkaklis segamas ant augintinio kaklo. Jis efektyviai apsaugo gyvūną nuo lervų, blusų ir erkių. Priemonė apsaugo nuo erkių ir blusų net iki 8 mėnesių.

Reguliuojamo ilgio - antkaklio ilgį galima reguliuoti, todėl jis tinkamas visų dydžių katėms.

Atsparus vandeniui - priemonė yra atspari vandeniui, todėl antkaklio nereikia nuimti augintinį maudant. Be to, galėsite būti užtikrinti apsauga nuo parazitų bet kuriuo kitu atveju, kai augintinis sušlaps.

Saugus naudoti - „Biteless“ yra natūralios sudėties prevencinė priemonė, kurią saugu naudoti jautriems ir alergiškiems gyvūnams.

Naudojimas: naudoti ant odos. Vieną antkaklį reikia užsegti ant kaklo vienam gyvūnui. Tik išoriniam naudojimui. Antkaklį iš pakuotės reikia išimti tik prieš naudojimą. Išvynioti antkaklį ir įsitikinti, kad vidinėje jo pusėje nėra plastikinių jungčių likučių. Apjuosti antkakliu augintinio kaklą neveržiant (tarp antkaklio ir kaklo turi likti dviejų pirštų pločio tarpas). Likusį galą reikia perkišti per kilpelę ir nukirpti, kad liktų 2 cm galiukas. Antkaklis turi būti segimas nuolat 8 mėn. Periodiškai reikia tikrinti ir prireikus koreguoti antkaklio dydį, ypatingai greitai augantiems kačiukams.

Savybės:

  • Tinka katėms nuo 3 mėnesių amžiaus.
  • Ilgis – 38 cm.
  • Medžiaga – silikonas.
  • Spalva – žalia.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: