ProAqua Test Cu testas

18,80 €

Testas vario kiekio vandenyje nustatymui.

JBL2411400
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Varis – sunkusis metalas, kuris yra būtinas mikroelementas augalų ir gyvūnų organizmams. Tačiau jis turi pražūtingą poveikį ląstelėms, viršijus tam tikrą koncentraciją. Varis į akvariumą dažniausiai patenka su vandentiekio vandeniu (vandentiekio vamzdžiai dažnai būdavo variniai). Jei vanduo vamzdžiuose būna ilgesnį laiką, vario kiekis vandenyje bus didesnis. Todėl prieš naudojimą, vamzdyje esantį vandenį reikėtų išleisti. Dėl tos pačios priežasties nerekomenduojama naudoti lietaus vandens. Įsitikinkite, kad įrankiai, kuriuos naudojate įrenginėti akvariumą ar tvenkinį, savyje neturi vario. Nedideli (nekenksmingi) vario kiekiai naudojami vaistų gamyboje, nes tam tikrą vario koncentraciją žuvys kurį laiką toleruoja, o parazitai žūsta iš karto. Dėmesio: varis vandenyje greitai sudaro netirpius junginius (nuosėdos nusėda ant dugno).

Naudojimas:
1. Praskalaukite mėgintuvėlius ir švirkštą tiriamuoju vandeniu.
2. Abu mėgintuvėlius užpildykite tiriamuoju vandeniu, po 5 ml. Naudokite švirkštą.
3. Į tiriamąjį mėgintuvėlį įlašinkite 5 lašus reagento Nr. 1, gerai sumaišykite. Įlašinkite 5 lašus reagento Nr. 2, gerai sumaišykite ir palikite 15 minučių (kol išryškės spalva).
4. Abu mėgintuvėlius įstatykite į pilką stovelį. Apačioje mėgintuvėlis su reagentu, viršuje, ties V formos įpjova, mėgintuvėlis be reagento.
5. Spalvų skalę pasidėkite taip, kad balti rutuliukai būtų apačioje, o spalvoti – viršuje.
6. Stovelį su mėgintuvėliais stumkite per skalę, kol abiejų mėginių spalvos bus panašiausios viena į kitą. Tai ir bus tiriamo vandens nitritų kiekis.

Gamintojas: ,,JBL”, Vokietija.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: