Purškiamas kvapas namams Erbolinea Intenso Uva E Mirtilli, 100 ml

27,00 €

Gaivaus ir nuotaiką praskaidrinančio šviežių vynuogių ir mėlynių uogų aromato

Puikiai tinka svetainės kambariui bei valgomajam

ERBINTMIRTIL100
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„Erbolinea“ – tai prestižinė kvapų namams linija, pasižyminti unikaliais, užburiančiais, ilgai išliekančiais kvapais. „Erbolinea“ – tai natūralaus paprastumo išraiška Jūsų namuose.

Šių namų kvapų istorija prasidėjo 1995 metais, mažoje Pietų Italijos laboratorijoje. „Erbolinea“ sukūrė namų kvapus iš kruopščiai atrinktų ekstraktų bei aukštos kokybės medžiagų, sukurdami unikalius aplinkoje pasklindančius aromatus, taip atskleidžiant tik Italijai būdingą meistriškumą. Nesenstantys, išskirtinę ir rafinuotą svetingumo atmosferą sukuriantys „Erbolinea“ namų kvapai akimirksniu sužavės Jūsų svečius, sukurs ypatingą nuotaiką bei jaukią aplinką.

Erbolinea „Uva E Mirtilli“ kvape namams susijungia itin gaivūs ir nuotaiką praskaidrinantys šviežių vynuogių ir mėlynių uogų aromatai. Puikiai tinka svetainės kambariui bei valgomajam.

Naudojimas: purkškite norimoje patalpoje, kad suteiktumėte jai nuostabų aromatą.

Mėgaukitės prabangiu, rafinuotu aromatu kartu su „Erbolinea“.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.