Akvariumo priežiūros priemonė Bactocaps C, 12 kaps.

7,60 €
  • Akvariumo priežiūros priemonė gėlavandeniams ir jūriniams akvariumams.

  • Padeda išvengti kenksmingų bakterijų akvariume.

  • Naudojama nuo pelekų pūvinio ir vidinių ligų.

  • Pakuotė: 12 kapsulių.

ZOO453034
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Akvariumo priežiūros priemonė gėlavandeniams ir jūriniams akvariumams. Padeda išvengti kenksmingų bakterijų akvariume. Nekenksmingas augalams.

Naudojimas: įprasta dozė – 1 kapsulė į 50 l akvariumo vandens. Po 48 valandų pakeisti 1/3 akvariumo vandens, filtruoti aktyviaja anglimi. Jei reikia, kartoti.
Prieš naudojimą ištirpinkite kapsulės turinį 100 ml šilto (40-50˚C) vandens, tada praskieskite kambario temperatūros vandeniu iki 0,5 l. Viską gerai išmaišyti ir supilti į akvariumą. Tirpalas neturėtų būti laikomas paruoštas. Prieš naudojant išimkite iš filtrų aktyviosios anglies ir durpių užpildus. Naudojimo metu padidinkite aeraciją. Likučius pašalinkite atšviežindami dalį vandens ir naudodami valančius užpildus.

Dėmesio: venkite atidaryti kapsules ir išberti jų turinį nesant būtinybei. Laikyti originalioje pakuotėje vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudoti gyvūnams, kurie skirti maistui.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: