• Išparduota
akvariumo-prieziuros-priemone-aquavital-bactosprint-100-500-l-akvariumams-akvazoo-lt

Akvariumo priežiūros priemonė Aquavital Bactosprint, 100-500 l akvariumams

8,50 €
  • Inovatyvi dvikomponentė akvariumo priežiūros priemonė - gerosios bakterijos

  • Suaktyvina ekosistemą akvariume

  • Skirta akvariumams nuo 100 iki 500 l

AMUN136010
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Akvariumas turi atlikti įvairias natūralios ekosistemos fukcijas, kad būtų palaikoma gera žuvų būklė ir augalų augimas. Filtravimo sistema turi palaikyti skaidrų vandenį ir pašalinti iš vandens žuvų išmatas, negyvų augalų likučius ir žuvų pašaro likučius. Skilimo procesą reguliuoja įvairios bakterijos bei mikroorganizmai esantys filtre ir akvariume. Tik tada, kai reikiamų mikroorganizmų yra pakankamai, visi biologiniai procesai vyksta tinkamai. Jei procesai sustoja dėl reikiamų mikroorganizmų trūkumo, atsiranda ekosistemos disbalansas, padidėja teršalų lygis.

Bactosprint inovatyvi dvikomponentė akvariumo priežiūros priemonė, kuri, dėl sudėtyje esančių efektyvių bakterijų kultūrų, sukuria optimalią ekosistemą akvariume, vanduo tampa skaidrus, slopinamas dumblių augimas. Sandarioje kapsulėje yra subalansuotas bakterijų ir fermentų mišinys, kurie yra liofilizuojami neaktyvioje būsenoje, todėl jų galiojimo laikas yra labai ilgas. Kapsulė atsidaro, kai yra pasukamas dangtelis, taip bakterijos yra aktyvuojamos maistiniame tirpale. Bactosprint suaktyvina ekosistemą akvariume, kai yra paleidžiamas visiškai naujas akvariumas, po akvariumo valymo, vandens ar filtro užpildų keitimo, po įvairių infekcijų ir medikamentų naudojimo, po ekosistemos disbalanso (amonio, nitratų, nitritų nuokrypiai nuo normos ribų), reguliariam ekosistemos stiprinimui (rekomenduojama naudoti kas dvi savaites).

Naudojimas: priemonę naudoti, kai yra paleidžiamas visiškai naujas akvariumas, po akvariumo valymo, vandens ar filtro užpildų keitimo, po įvairių infekcijų ir medikamentų naudojimo, po ekosistemos disbalanso (amonio, nitratų, nitritų nuokrypiai nuo normos ribų), reguliariam ekosistemos stiprinimui (rekomenduojama naudoti kas dvi savaites).

Dozavimas: rekomenduojama naudoti kas dvi savaites arba esant poreikiui. Pasukti kapsulę laikrodžio rodyklės kryptimi kol bakterijų ir fermentų mišinys subėgs į maistinį tirpalą. Suplakite mišinį ir palikite kambario temperatūroje 30 min. Per šį laiką bakterijos aktyvuosis ir tuomet jas bus galima supilti į filtrą arba tiesiai į akvariumą. Perdozavimas nekenksmingas. Sunaudoti visą mišinį iš karto. Panaudojus priemonę gali atsirasti vandens drumstumas, kuris yra nekenksmingas ir išnyksta per dieną. Visas kiekis priemonės yra skirtas akvariumams nuo 100 iki 500 litrų. Perdozavimas nekenksmingas.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti originalioje pakuotėje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Dėmesio: bet koks drumstumas, atsirandantis maistiniame tirpale, neturi įtakos produkto kokybei. Nenaudoti pasibaigus galiojimui.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: