Glossy 80 akvariumas stačiakampis, pilkas, 80x35x50 cm

276,00 €
220,80 € Sutaupote 20%

AKVARIUMAS PARDUODAMAS BE SPINTELĖS

  • Šiuolaikinio minimalistinio dizaino akvariumas

  • Energiją taupantis LED apšvietimas

  • Paprastas filtro ir kitų prietaisų įrengimas

AQE131424
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Nauja blizgi akvariumų linija

Pastaruoju metu pilka spalva tapo gana populiari interjere. Pilka spalva yra neutrali, tarpinė tarp juodos ir baltos. Ši spalva dera su daugeliu stilių - nuo modernaus iki klasikinio. Pilkos spalvos aksesuarus naudoja skandinaviško, loftinio, kaimiško ir glamūrinio stilių mėgėjai. Pilki erdvės elementai puikiai dera su spalvingais aksesuarais, pavyzdžiui, tekstile ar paveikslais. Pilka spalva taip pat yra elegantiška ir rami spalva, kuri naudojama biurų ir kabinetų aplinkoje.

Funkcionalus akvariumas

Akvariumas Glossy" turi integruotą dangtį ir "Aquael Leddy Tube Sunny Day&Night 2.0" apšvietimą. Šviesos moduliai sumontuoti ant specialaus laikiklio, todėl, kai reikia patekti į akvariumo vidų, dangtis ir laikiklis pakeliami ir vertikaliai pastatomi ant galinės sienelės. Šis sprendimas leidžia nukreipti apšvietimą į akvariumo vidų, todėl visus akvariumo priežiūros darbus galima atlikti esant geram apšvietimui.

Be to, akvariumo dangtyje įrengtas patogus dangtelis, per kurį galima kasdien maitinti žuvis, pilnai neatidarant dangčio.

Į komplektą įeina 3 apšvietimo moduliai, tačiau galima įsigyti daugiau ir išplėsti iki 7.

Pritaikomas akvariumo apšvietimas

Akvariumo lempos turi tris apšvietimo režimus. "Day" režimas imituoja saulės šviesą, todėl puikiai atkartoja natūralias sąlygas ir skatina augalų augimą. "Daybreak" režimas - tai švelni šviesa, kuri sukuria popietės nuotaiką. Nakties režimas - tai mėlyna šviesa, imituojanti mėnulio šviesą ir leidžianti stebėti žuvų gyvenimą naktį.

"Safe Tank" technologija

Jau daugelį metų AQUAEL akvariumų rinkiniai pritaikyti pagal griežtus Europos stiklo storio ir gamybos kokybės standartus. Tačiau AQUAEL mokslinių tyrimų ir plėtros skyrius iškėlė sau užduotį dar labiau pakelti šią kartelę. Šio darbo rezultatas - naujoji Safe Tank technologija, kuri yra unikalus sprendimas akvariumų srityje.

Ji pagrįsta dviejų akvariumo stiklo plokščių sujungimu itin plona skaidria plėvele. Dėl šio sprendimo nereikia nerimauti, kad dėl atsitiktinio akvariumo sugadinimo iš karto nutekės vanduo. Tokioje situacijoje stiklas neišsiskirs į smulkius gabalėlius. Jo paviršiuje gali atsirasti būdingas "voratinklis", tačiau stiklas išliks vientisas. Tai leis ramiai perkelti žuvis į kitą vietą.

Akvariumą, pagamintą pagal "Safe Tank" technologiją, tikrai įvertins mažų vaikų tėvai. Dėl naujoviškos technologijos akvariumas bus ne tik patrauklus interjero dizaino elementas, bet ir saugi vieta, kurioje vaikai galės atrasti žavų povandeninį pasaulį.

Specialios blizgios spintelės

(parduodamos atskirai)

Akvariumo rinkinį papildo specialios blizgios akvariumo spintelės, parduodamos atskirai. Jų blizgus paviršius suteikia elegancijos ir sudaro vientisą akvariumo visumą. Tai ne tik baldas - tai elementas, puošiantis erdvę ir pabrėžiantis ypatingą jūsų akvariumo charakterį.

GLOSSY 80
Akvariumo talpa [L] 125
Galia [W] 2X14
Matmenys [cm] (ilgis x plotis x aukštis) 80X35X54
Apšvietimas LEDDY TUBE DAY&NIGHT 2.0
Stiklo storis [mm] 6

Savybės:

Partijos nr.: žr. ant pakuotės.
CE sertifikatas
2 metų garantija

Gamintojas: Aquael

PRISTATYMAS:

  • Nemokamai atsiimkite Kaune arba Vilniuje (Akvazoo parduotuvėse)
  • Pristatymas į namus (be užsakomųjų krovos darbų) - 12,90€
  • Pristatymo mokestis bus priskaičiuotas automatiškai, įsidėjus prekę (akvariumą ar kitas didelių gabaritų prekes) į krepšelį. 
  • Užsakomieji krovos darbai - 15€
  • Jei reikalingi krovos darbai (prekės atnešimas iki durų), prašome parašyti pastabose arba susisiekti +37064053080, shop@akvazoo.lt

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.