jbl-proflora-co2-professional-set-m-akvazoo

JBL ProFlora CO2 Professional Set M

511,50 €
  • CO2 tręšimo sistema augalams

  • Rekomenduojama nuo 40 l iki 600 l gėlavandeniams akvariumams

  • Su ProFlora pH-Control Touch įrenginiu reguliuoti ir matuoti pH


Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos.

JBL6462200
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

  • CO2 trąšų sistema su automatiniu CO2/pH valdymu, idealiai tinka visiems akvariumo augalams gėlavandeniuose akvariumuose. Rekomenduojama 40-600 l akvariumams.  pH jutiklis rinkinyje nepridedamas, jį reikia įsigyti atskirai.
  • Paprastas surinkimas: prisukite slėgio reduktorių ant baliono, prijunkite solenoidinį vožtuvą prie CO2 valdymo bloko ir žarną prie burbulų skaitiklio / atbulinio vožtuvo bei difuzoriaus. Pritvirtinkite pH jutiklį (nepridedamas). Nustatykite CO2/pH valdymo bloką.
  • Slėgio reduktorius tinka vienkartiniams ir pakartotinai užpildomiems CO2 balionams
  • CO2/pH valdymo įrenginys matuoja pH vertę (priklausomą nuo CO2) per pH elektrodą (nepridedamas) ir automatiškai reguliuoja CO2 tiekimą per solenoidinį vožtuvą, kol pasiekiama ideali pH vertė su tinkamu CO2 kiekiu.
  • Komplekte: 500 g užpildomas CO2 balionas ir sieninis laikiklis, slėgio reduktorius su solenoidiniu vožtuvu, CO2/pH įrenginys, 3 m žarnelė, burbulų skaitiklis su atbuliniu vožtuvu, TAIFUN CO2 difuzorius, 2 x augalų trąšos 100 ml, 1 x kasdieninės trąšos 10 ml.
  • Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos.

Mityba akvariumo augalams

Augalai aprūpina akvariumą gyvybiškai svarbiu deguonimi jūsų akvariumo gyventojus, užkerta kelią dumblių augimui, pašalina teršalus, suteikia slėptuvių ir mažina ligų sukėlėjus. Augalų trąšų sistemos su CO2 balionais augalus aprūpina pagrindine maisto medžiaga - CO2. Augalai tai sugeria ir fotosintezės metu ( su šviesos pagalba)  ir išskiria deguoni.

Lengva montuoti

Prisukite slėgio reduktorių ant CO2 baliono (tinka ir vienkartiniams balionams (JBL U sistema), atsukdami jungties veržlę), ir prijunkite jį prie burbulų skaitiklio (įskaitant atbulinio srauto apsaugą) ir tada prie difuzoriaus akvariume. Taip CO2 patenka į akvariumą ir ištirpsta vandenyje. Solenoidinį vožtuvą reguliuoja CO2/pH valdymo įrenginys ir CO2 prideda tik tada, kai pH vertė yra per aukšta (pH reikšmė priklauso nuo CO2).

Technine informacija

Temperatūros jutiklis, modernus grafinis ekranas su jutikliniu ekranu, jutiklio patikra kiekvieno kalibravimo metu, klaidų diagnostika nesėkmingo kalibravimo metu. Nuolatinis ekranas: pH faktinė / nustatyta vertė, jutiklio įtampa, temperatūra, kalibravimo priminimas dienomis / valandomis, vožtuvo būsena, matavimo tikslumas, nustatyto taško reguliavimas: laisvai pasirenkamas arba automatinis skaičiavimas naudojant automatinį pH, automatinis temperatūros kompensavimas matavimo ir kalibravimo metu, histerezės pasirinkimas laisvai (viršutinis ir apatinis nuokrypis nuo perjungimo taško), aliarmo funkcija pH (pavojaus diapazonas), aliarmo funkcijos temperatūra (diapazonas) ir nustatyto taško aliarmas), pasirenkama vožtuvo būsena, kalbos pasirinkimas: D/BG/F/NL/I/DK/E/P, atstatymo funkcija, universalus maitinimo blokas, tinkantis visoms įprastoms tinklo įtampoms visame pasaulyje.

pH jutiklis
pH elektrodo NĖRA rinkinyje ir jį reikia įsigyti atskirai.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: