JBLProFlora CO2 pH sensorių rinkinys

97,90 €

Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos.

JBL6465100
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

  • Tvirtas kokybiškas elektrodas JBL CO2 valdymo blokui ir kitiems pH matavimo ir valdymo prietaisams su BNC jungtimi, skystis pH elektrodo kalibravimui
  • Paprastas prijungimas: prijunkite elektrodą per BNC jungtį prie atitinkamo matavimo arba valdymo prietaiso (nepridedamas)
  • Įranga ištestuota
  • Pakuotės turinys: pH elektrodas, 2 m laidas, 2 siurbimo laikikliai tvirtinimui, 3 mėgintuvėliai, 50 ml ibuteliukai: laikymo tirpalas, distiliuotas vanduo, kalibravimo skysčiai pH 7,0 ir 4,0
  • Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos.

Lengva prijungti

Prijunkite pH elektrodą su BNC jungtimi prie atitinkamo matavimo ir valdymo prietaiso. - PATIKIMAS: kiekvienas elektrodas yra testuojamas ir patvirtintas dokumentais, jį reikia pakeisti maždaug po 2 metų.

pH elektrodai:

Kiekvienam pH kontrolės ar matavimo prietaisui, taip pat JBL pH-CO2 valdymo blokui (JBL PROFLORA CO2 CONTROL) reikalingas pH elektrodas (JBL PROFLORA CO2 SENSOR), kad būtų galima išmatuoti vandens pH. pH elektrodai laikui bėgant sensta ir turi būti keičiami maždaug kas 2 metus. Kas 30–45 dienas pH elektrodą reikia kalibruoti, kad jis ir toliau rodytų tikslias reikšmes. Kalibravimo metu taip pat patikrinamas elektrodo funkcionalumas, kad žinotumėte, kada reikia naujo elektrodo. pH elektrodams nepatinka, kai į vandenį pridedama vaistų, todėl gydimo metu pH elektrodas turi būti išimtas iš akvariumo.

PH elektrodo tvirtinimas akvariume:

Pritvirtinkite pH elektrodą siurbtukais prie tamsios akvariumo vietos su maža srovė.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: