JBL ProFlora CO2 Control įrenginys automatiniam CO2 dozavimui ir pH reguliavimui

255,20 €
  • Įrenginys automatiniam CO2 dozavimui ir pH reguliavimui

  • Su jutikliniu ekranu

  • Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos

JBL6465000
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

  • Reguliuoja CO2 papildymą augalams ir pH vertę - žuvims.
  • Prijunkite temperatūros jutiklį, transformatorių ir pH elektrodą (nepridedamas), prijunkite prie solenoidinio vožtuvo, įveskite norimą pH vertę arba naudokite automatinę programą.
  • Jutiklinis ekranas leidžia lengvai valdyti valdymo meniu. Norint automatiškai reguliuoti CO2 pridėjimą, reikia išmatuoti ir įvesti karbonato kietumą (KH).
  • Programa apskaičiuoja idealią pH vertę pagal KH ir esamą pH vertę ir prideda tiek CO2, kiek reikia, kol pasiekiama pH vertė. Taip pat rodoma vandens temperatūra
  • Pakuotės turinys: CO2 valdymo blokas su jutikliniu ekranu, sieninis laikiklis, maitinimo blokas, temperatūros jutiklis, jungiamasis laidas su solenoidiniu vožtuvu, laikiklis kalibravimo skysčiams.
  • Pastaba: pristatymas per 25 d. d. nuo užsakymo datos.

Technine informacija

Temperatūros jutiklis, modernus grafinis ekranas su jutikliniu ekranu, jutiklio patikra kiekvieno kalibravimo metu, klaidų diagnostika nesėkmingo kalibravimo metu. Nuolatinis ekranas: pH faktinė / nustatyta vertė, jutiklio įtampa, temperatūra, kalibravimo priminimas dienomis / valandomis, vožtuvo būsena, matavimo tikslumas, nustatyto taško reguliavimas: laisvai pasirenkamas arba automatinis skaičiavimas naudojant automatinį pH, automatinis temperatūros kompensavimas matavimo ir kalibravimo metu, histerezės pasirinkimas laisvai (viršutinis ir apatinis nuokrypis nuo perjungimo taško), aliarmo funkcija pH (pavojaus diapazonas), aliarmo funkcijos temperatūra (diapazonas) ir nustatyto taško aliarmas), pasirenkama vožtuvo būsena, kalbos pasirinkimas: D/BG/F/NL/I/DK/E/P, atstatymo funkcija, universalus maitinimo blokas, tinkantis visoms įprastoms tinklo įtampoms visame pasaulyje.

pH valdymo bloko privalumai

Jei norite automatizuoti CO2 tiekimą, vietoj naktinio išjungimo laikmačio galite prijungti šį CO2/pH įrenginį (JBL PROFLORA CO2 CONTROL). Jums reikės vieną kartą įvesti savo akvariumo vandens karbonatinį kietumą (KH), tada kompiuteris apskaičiuoja atitinkamą pH vertę, kuri koreguojama pridedant CO2. Tada kompiuteris reguliuoja solenoidinį vožtuvą ir prideda tiek CO2, kiek reikia, kol pasiekiama apskaičiuota arba norima pH vertė. Tada solenoidinis vožtuvas uždaromas ir vėl atidaromas, kad pH vertė išliktų stabili. Vandens pH matavimas atliekamas naudojant pH elektrodą, kuris į komplektą NĖRA įtrauktas ir jį reikia įsigyti atskirai. Taip užtikrinama, kad komplekte gausite ne seną, o gamykliškai naują elektrodą! Taip pat galima įvesti pH vertę rankiniu būdu, o ne automatiškai, nepriklausomai nuo KH.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.