Žaislas šunims meškėnas su traškančia uodega, 39 cm

6,99 €

Pliušinis žaislas su traškančia uodega

Tinka visų veislių šunims

Draugiškas gamtai - žaislui pagaminti panaudota 10 plastikinių butelių

PLA45430631
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Šis žaislas nustebins net išrankiausią šunį naujais garsais, faktūromis ir žaidimo patirtimi. Bet tai dar ne viskas! Tai taip pat puikus būdas prisidėti prie mūsų planetos apsaugos.

Perdirbtas žaislas su traškančia uodega yra pagamintasš 69 % poliesterio, gauto iš 100 % perdirbtų plastikinių butelių, todėl padeda sumažinti milijardus kilogramų plastiko atliekų, kurios patenka į vandenynus ir gamtą. Šio žaislo gamybai panaudota 10 plastikinių butelių, kurie buvo surinkti ir panaudoti pakartotinai. Žaislo pakuotė pagaminta iš perdirbtų ir perdirbamų medžiagų.

Šis 39 cm ilgio žaislas puikiai tinka visų veislių šunims. Nesvarbu, ar jūsų keturkojis yra dar visai jaunas šuniukas, ar suaugęs šuo, šis žaislas jam yra puikus pasirinkimas.

Privalumai:

Džiaugsmas ir linksmybės: žaisdamas su šiuo žaislu jūsų šuo pajus neįkainojamą laimę.

Draugiškas aplinkai: padeda sumažinti plastiko atliekų kiekį mūsų planetoje.

Tinka visų veislių šunims: nesvarbu, ar jūsų šuo mažas ar didelis, šis žaislas jam puikiai tiks.

Švara: šį žaislą lengva valyti.

Su žaislu "Dog Fantasy Recycled Toy" galite pradžiuginti savo keturkojį draugą ir kartu prisidėti prie mūsų planetos apsaugos.

Sudedamosios dalys: 69% poliesterio medžiaga yra pagaminta iš 100% perdirbtų plastikinių butelių.

Dydis: 39 cm

Žaislas gyvūnui. Netinkamas vaikams! Nenaudoti pažeisto žaislo. Nepalikite gyvūno su žaislu be priežiūros. Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: