• Išparduota

Royal Canin FCN Intense Beauty konservuotas maistas su padažu suaugusioms katėms 85 g

1,70 €

„Royal Canin“ Feline Care Nutrition (FCN) Intense Beauty konservuotas pašaras su padažu suaugusioms katėms, sveikai odai ir žvilančiam kailiui.

RCN142110
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Tiesiogiai gerina jūsų katės savijautą. Įvairūs faktoriai turi didesnės ar mažesnės įtakos kačių sveikatai. “FELINE CARE NUTRITION” kruopščiai atrinktos veikliosios maistingosios medžiagos užtikrina norimus rezultatus, remiantis kiekybiniais duomenimis. Moksliniai tyrimai ir “Royal Canin” mokslinis tyrinėjimas parodė, kad mityba vaidina labai svarbų vaidmenį kačių sveikatai ir ligų prevencijai. Atsižvelgdama į šiuos kriterijus, “Royal Canin” sukūrė “FELINE CARE NUTRITION” asortimentą, skirtą katėms su specialiais poreikiais.

SVEIKA ODA IR KAILIS OMEGA 3 IR 6. Omega 3 ir 6 riebalų rūgštys padeda puoselėti kačių kailį.

IDEALUS SVORIS. Padeda palaikyti idealų svorį.

GERA ŠLAPIMO SISTEMOS VEIKLA. Padeda palaikyti gerą šlapimo sistemos veiklą.

SUDĖTIS: Mėsa ir gyvulinės kilmės produktai, grūdai, žuvis ir žuvies produktai, aliejai ir riebalai, augalinės kilmės produktai, augalinės kilmės baltymų ekstraktai, mineralai, cukrus.

PRIEDAI (KILOGRAME ĖDALO)

Maisto priedai: vitaminas D3: 95 TV, E1 (Geležis): 12 mg, E2 (Jodas): 0,34 mg, E4 (Varis): 2,7 mg, E5 (Manganas): 3,9 mg, E6 (Cinkas): 39 mg.

ŠĖRIMO INSTRUKCIJOS: žr. lentelę.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Paukštiena
Gamintojas
Royal Canin

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: