Maistas degu Nestor Degu Premium 500 ml

2,40 €

Maistas degučiams iš natūralių ingredientų, be konservantų ir dažiklių.

NES500GKS182
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Išskirtinis maistas, sudarytas tik iš natūralių ingredientų, be konservantų ir dažiklių, specialiai degu. Subalansuota mišinio formulė buvo sukurta atsižvelgiant į Jūsų augintinio poreikius, kad jis kuo ilgiau išliktų sveikas ir gyvybingas. Šio maisto sudėtyje yra topinambų ir erškėtrožių. Topinambuose yra geležies, silicio, vitaminų B ir C, kalio, fosforo, fruktozės ir skaidulų. Kaip natūralus probiotikas, jis turi teigiamą įtaką žarnyno mikroflorai, dėl sudėtyje esančio insulino, mažina cukraus kiekį kraujyje. Erškėtrožės turi daug vitamino C, dėl to stiprina Jūsų augintinio imunitetą. Jose yra vitaminų B1, B2, E, K ir provitamino A, flavanoidų, taninų, organinių rūgščių ir mineralinių druskų.

Sudėtis: žirnių dribsniai, avižos, kukurūzų dribsniai, lukštentos avižos, kviečiai, topinambai 7%, rugiai, sorgas, grikiai, kanarėlių sėklos, liucerna, rapsų sėklos, erškėtuogės 1,5%, šienas, kiaulpienės 0,7%, žolių sėklos 0,4%, džiovintos petražolės.

Šėrimas: duoti pagal augintinio poreikius. Pasirūpinkite, kad visada būtų šviežio vandens ir šieno.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio rūšis
Degu

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: