Maistas degučiams Tropifit Degu 400 g

3,60 €

Maistas degučiams su vaismedžių šakelėmis ir žievėmis. Pagrindiniai ingredientai yra ganuliuoti grūdai ir liucerna.

TRO53171
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Pilnavertis pašaras degučiams su vaismedžių šakelėmis ir žievėmis, kurios padeda nutrinti nuolatos augančius dantis. Pagrindiniai šio pašaro ingredientai yra esktruzijos būdu pagamintos granulės iš grūdų ir alfaalfa, kurios skatina tinkamą virškinamojo trakto veiklą ir maistingųjų medžiagų įsisavinimą. Pašaro formulė praturtinta linų sėmenimis - natūraliu riebalų rūgščių, Omega-3 ir Omega-6, šaltiniu, kurios užtikrina sveiką kailio būklę. Sudėtyje esantys artišokai natūralaus prebiotiko inulino, kuris veikia prevenciškai prieš cukrinio diabeto (dažniausiai pasitaikanti degu liga) vystymąsi, šaltinis. Sudėtyje esantys porai suteikia pašarui malonų skonį ir kvapą, dėl to jis yra noriai ėdamas.

Sudėtis: augaliniai produktai (įskaitant alfaalfa 25%, artišokus 2%), daržovės, sėklos (įskaitant linų sėmenis 4%), riešutai.

Priedai: dažikliai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 15,0%, neapdorotieji aliejai ir riebalai 5,0%, žalia ląsteliena 8,0%, drėgnis 10%.

Šerimo rekomendacijos: augintinis visuomet turi turėti pašaro ir šviežio vandens. Pašarą ir vandenį keiskite kasdien.

Laikyti sausoje vietoje.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio rūšis
Degu

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: