JBL ProScape Volcano Mineral vulkaninės uolienos pogruntis akvariumams 3 l

12,10 €
  • Porėtos vulkaninės uolienos pogruntis gėlavandeniams akvariumams

  • Ilgalaikis augalų aprūpinimas maistinėmis medžiagomis ir mineralais

  • Frakcija: 4-8 mm
JBL6707700
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Tai puikus pogruntis kiekvienam gėlavandeniui akvariumui. Porėta vulkaninės uolienos struktūra užtikrina pastovią vandens cirkuliaciją po gruntu bei tokiu būdu aprūpina augalų šaknis maistinėmis medžiagomis. Dėl porėtos struktūros, šio pogrunčio granulėse pastoviai yra deguonies, todėl jame veisiasi naudingi mikroorganizmai ir bakterijos.

Pogruntis savyje turi įvairių mineralų, tokių kaip kalcis, magnis ir fosforas, mineralinių medžiagų: geležies, boro, mangano, todėl yra ypač tinkamas augaliniams akvariumams.

Naudojimas: rekomenduojama „ProScape Volcano” naudoti kaip pirmąjį grunto sluoksnį ir supilti jo tiek, kad jis pasidengtų 2 - 4 cm storio sluoksniu. Tada pilkite savo pasirinktą substratą (rekomenduojama JBL „ProScape PlantSoil”). Vandenį į akvariumą supilkite atsargiai, kad gruntas kuo mažiau būtų išsklaidytas. „ProScape Volcano” NEGALIMA naudoti kartu su JBL „Sansibar”.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: