• Išparduota

Kondicionierius su alijošiumi, D-Pantenoliu ir kviečių baltymais 300 ml, K9 Competition Aloe Vera

18,99 €

Efektyvus ir ekonomiškas „Aloe Vera“ kondicionierius, skirtas katėms ir šunims.

PCL20200
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Kondicionierius suteikia kailiui blizgesį ir antistatinį poveikį. Kailis greičiau džiūna, bei lengviau šukuojasi. Padidina kailio apimtį ir išlaiko puikų drėgmės balansą. Tinka įvairaus tipo kailiams, jauniems ir suaugusiems augintiniams.

Naudojimas: geriausių rezultatų pasieksite, jei pradžioje naudosite K9 Competition „Aloe Vera“ šampūną. Kondicionierių užpilkite ant nusausinto kailio ir švelniai pamasažuokite. Palikite akimirką ir tada išskalaukite. Sausai odai ar kailiui naudokite šaltą vandenį, riebaluotiems - šiltesnį. Pakartokite plovimą. Gali būti skiedžiamas santykiu 1:40.

Sudėtis: Aqua, steramidopropyl lactate, certifierad aloe vera, weat germanidopropyl lactate, D-panthenol, wheat protein, fragrance, preservative.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: