Šampūnas šuniukams Groomer's Salon Select Puppy 544 ml

11,40 €

„Groomer’s Salon Select Puppy“ šampūnas šuniukams – sukurtas specialiai jauriai ar alergiškai odai. Švelnus, puikiai išplauna kailio nešvarumus, nesudirgindamas odos.

FG04021
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„Groomer’s Salon Select“ šampūnas šuniukams – sukurtas specialiai jauriai ar alergiškai odai. Švelnus, puikiai išplauna kailio nešvarumus, nesudirgindamas odos. Dėl „Groomer’s Salon Select“ šampūno kailis bus švelnus ir sveikas, palikdamas vos jaučiamą kūdikių pudros aromatą.

 

„GROOMER’S SALON SELECT PUPPY“ PRIVALUMAI

  • Užlašinami antiparazitiniai preparatai: gydymui įtakos neturi.
  • Be parabenų: tyrimais nustatyta, kad parabenai turi panašų poveikį kaip estrogenas, todėl trikdoma organizmo hormonų pusiausvyra, taip didinama vėžio rizika bei vaisingumo problemų tikimybė. Visi „Groomer’s Salon Select“ šampūnai yra be parabenų, todėl saugūs naudoti.
  • Be muilo: „Groomer’s Salon Select“ sudėtyje yra tik natūralūs ir švelnūs valikliai. Sudėtyje nėra agresyvių muilų ar kenksmingų ploviklių.
  • Subalansuotas pH: Jūsų augintinio oda yra jautri, todėl labai svarbu naudoti šampūną, kurio tinkamas pH. Šampūnai žmonėms yra rūgštiniai ir jų negalima naudoti augintinių kailio priežiūrai.

 

NAUDOJIMAS

Pirmiausia gerai sušlapinkite kailį. Masažuodami įtrinkite kailį šampūnu. Gerai nuskalaukite ir išdžiovinkite kailį. Jei reikia, procesą galite pakartoti (jei kailis labai nešvarus).

SUDĖTIS

Išgrynintas vanduo, valiklis (kokosų aliejaus pagrindu), DMDM hidantoinas, aromatai, tetranatrio EDTA, raudona 33 (D&C Red 33).

LAIKYMAS

Laikyti originaliame buteliuke, sausoje ir tamsioje vietoje, iki 30 °C temperatūroje.

ATSARGUMO PRIEMONĖS

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugokite, kad nepatektų į akis.

Talpa: 544 ml

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: