• Išparduota
skanestas-sunims-dziovinta-triusio-oda-100-g-akvazoo-lt

Skanėstas šunims džiovinta triušio oda, 100 g

2,99 €
  • 100% natūralus skanėstas šunims

  • Džiovinta triušio oda

  • Rekomenduojama net ir alergiškiems ar išrankiems šunims

HAPHN20
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Triušio oda yra natūralus šunų skanėstas. Tai ir lengviausias, ir geriausias pasirinkimas. Jis patenkina natūralius šunų poreikius. Triušio odos kramtymas padeda šunims patenkinti jų poreikį kramtyti ir graužti, be to, jis turi daug privalumų. Natūralūs 100% triušio odos skanėstai yra monoproteininiai, todėl jie tinka šunims turintiems jautrią virškinimo sistemą arba tiems, kurie neigiamai reaguoja į kitų rūšių gyvūninius baltymus, pavyzdžiui, vištieną.

Triušio oda kramtoma ilgai, ji padeda šunims sustiprinti žandikaulio raumenis ir gali palaikyti tinkamą burnos higieną. Dažnas kramtymas, be kita ko, sumažina apnašų susidarymo riziką.

Paprasti ingredientai - saugu ir skanu. Taip galite apibūdinti kiekvieną triušio odos skanėsto kąsnį. Skanėstuose yra net 87% baltymų. Skamba gerai, tiesa? Papildomi baltymai yra svarbūs, ypač šėrimosi metu, kai net 30% dienos baltymų išleidžiama šuns odai ir kailiui atkurti.

Pašaro papildas.

Sudėtis: triušio oda 100%

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 87%, žali riebalai 9%, žali pelenai 2%, drėgnis 10%.

Netinkamas žmonių mitybai.

Duoti augintiniui kaip skanėstą.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas/Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Sudėtis
Triušiena

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: