• Išparduota

Striukė lietpaltis šunims, žalias, M, 50 cm

14,90 €

Apsauga šunims nuo lietaus

Itin patogus ir greitai uždedamas

Galima skalbti skalbimo mašinoje

Dydis: 50 cm

HAP293B
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Lietingas oras veniems patinka, kitiems ne. Vieni namų nepalieka esant menkam lietui, kiti iš džiaugsmo šoka į balas ir nesibaimina net didžiausios liūties. Mūsų lojantys augintiniai pasiskirsto panašiai – labradoras laimingai išbėgs iš namų džiaugtis lietumi ir mėgausis šviežios žemės kvapu, o mopsas praleis lauke tik tiek laiko kiek būtina ir lauks likusią dienos dalį, kol orai pagerės. Nepriklausomai nuo to, kaip šuo elgiasi esant tokioms oro sąlygomis, vienas dalykas yra aiškus: jei šuo sušlaps, grįžus namo reikės intensyviai valyti kailį.

Šios problemos sprendimas gali būti šis šunų lietpaltis su dėklu. Ši striukė pagaminta iš patogios, kvėpuojančios medžiagos. Viršutinis sluoksnis yra atsparus vandeniui ir prie jo neprilimpa purvas. Lietpaltis lengvai uždedamas ir pritvirtinamas Velcro lipdukais, kurie yra ties šuns krūtine ir už priekinių kojų. Nuėmus šia striukę, ją galima įsidėti į patogų krepšelį, kuris gyvūnui dėvint yra ant nugaros. Supakavus paltą, krepšys užima mažai vietos. Jei reikia, lietpaltį galima skalbti skalbimo mašinoje 30 laipsnių temperatūroje.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: