Skanėstas šunims ragas S, 30-50 g

6,50 €

100 % natūralus ir sveikas skanėstas šunims

Užsiemimas itin ilgam laikui

Dydis: S, 30-50 g

PLA21459201
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Kokybiški kramtomi elnio ragai iš nuostabių Prancūzijos miškų yra natūraliausias skanėstas šunims. Jie yra 100 % natūralūs, tvarūs ir teikia šunims daugybę valandų džiaugsmo ir veiklos.

Elnio ragai šunims yra puikus kramtalas, kuris yra ne tik sveikas, bet ir itin patvarus. Šis gaminys, pagamintas iš natūraliai numestų elnio ragų, yra puikus pasirinkimas, ieškantiems sveiko skanėsto savo augintiniui, be to šis skanėstas - ekologiškas.

Ragai kruopščiai atrenkami ir apdorojami taip, kad būtų visiškai saugūs jūsų šunims ir kartu būtų puikus maistinių medžiagų šaltinis, palaikantis dantų ir dantenų sveikatą.

Įsitikinkite elnio ragų šunims nauda:

100 % natūralūs ir sveiki: ragai gaminami iš 100 % natūraliai numestų elnio ragų, juose nėra jokių cheminių medžiagų ar konservantų.

Ragų kramtymas gerina šunų dantų sveikatą, nes padeda šalinti apnašas ir stiprina dantenas.

Ilgaamžiškumas: ragai yra labai patvarūs ir suteiks jūsų šuniui valandų valandas smagaus kramtymo.

Ekologiški: gaminant ragus nenukentėjo nė vienas gyvūnas, o jų rinkimas prisideda prie ekosistemos tvarumo.

Pagaminta Prancūzijoje: ragai kruopščiai surenkami ir apdorojami Prancūzijoje, griežtai laikantis aukščiausių kokybės ir saugumo standartų.

Dydis: M - rekomenduojama vidutinių veislių šunims.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Sudėtis
Žvėriena

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: