Žaislas šunims GiGwi Plush Friendz Medium Squireel Skin pliušinis voverės kailis

10,50 €
  • Dydis: 50 cm
GIG06253
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Nepaisant to, kad žaislai šunims yra gaminami iš daugybės skirtingų medžiagų, didžioj dalis šunų labiausiai mėgsta žaisti su pliušiniais žaislais.

GiGwi plush Friendz bus idealus žaislas Jūsų šuniui tiek nešioti tiek kramtyti. Pliušiniai žaislai, skirtingai nei kiti, ilgai išlaiko augintinio kvapą, todėl augintinis vėl ir vėl grįš ieškoti žaislo savo žaidimams. Mielas ir minkštas žaislas yra išskirtinio dizaino ir pagamintas iš aukštos kokybės netoksiškų medžiagų. 

Rinkinį sudaro pliušinis žaislas ir dvi garsinės detalės, kurias galite paslėpti žaisle ir tada žaislas, jį paspaudus cypsės.

Dėmesio:

Žaislas netinka vaikams.

Prieš duodant žaislą šuniui, įsitikinkite, kad visos etiketės ir lipdukai pašalinti.

Nepalikite gyvūno su žaislu be priežiūros

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: