• Išparduota

Draskyklė katėms Adile, 60x60x166 cm

379,00 €

Draskyklė su gausybe pramogų katei

Pagrindo matmenys: 60 x 60 cm

Aukštis: apie 166 cm

Draskymo kuolų skersmuo: Ø 12 cm

Spalva: pilka

NOB6373901
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Draskyklė katėms su aikštelėmis, būdele ir kitomis pramogomis. Draskyklės viršuje įrengta minkšta aikštelė ramiam katės poilsiui. Sizalio virve dengti platūs kuolai puiki vieta katei galąsti nagus. 

Net du minkšti hamakai tingiam poilsiui, virvė linksmiem žaidimas, ir būdelė, kur katė galės pasislėpti. 

  • Pagrindas 60x60 cm
  • Aukštis: 166 cm
  • Kuolo skersmuo: 12 cm

"Adile" draskyklė siūlo viską, ko trokšta katės širdis. Dėl paprasto dizaino ir įvairių pilkų atspalvių spalvų ši draskyklė yra ne tik ideali vieta katėms žaisti ir miegoti, bet ir dekoratyvinis baldas. Jaukios gulimos vietos, didelė erdvė su pagalvėlėmis ir itin didelė būdelė suteikia jaukų prieglobstį. Žaidimo virvė, sizalio kuolai ir būdelė su sizalio paviršiais suteikia žaismingumo ir būtiną nagų priežiūrą. Didelė 60 x 60 x 47 cm dydžio būda ir platūs 12 cm skersmens sizalio kuolai užtikrina stabilumą. Bendras draskyklės aukštis yra 166 cm.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: