• Išparduota

Medinis tunelis graužikams, 7x20 cm

3,80 €

Medinis tunelis smulkiems graužikams

Taip pat galima naudoti vabzdžiams, vorams ir kitiems smulkiems gyvūnams

HAPK738
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Šiame tunelyje suderinta viskas, kas graužikams patinka labiausiai. Daugybė skylių suteikia pramogą ir prieglobstį. Tunelis pagamintas iš natūralios neimpregnuotos spygliuočių medienos - saugus visiems gyvūnams. Paviršiuje - natūrali žievė, kuri puošia tunelį, be to, ją galima naudoti kramtymui ir draskymui.

Tunelio dydis M - 20 cm ilgio ir 7 cm skersmens. Rekomenduojama mažesniems graužikams, pavyzdžiui, Džiungarijos žiurkėnams, Sirijos žiurkėnams, Roborovskio žiurkėnams ir kitų nykštukinių veislių gyvūnams. Jis taip pat gali būti natūralus prieglobstis kitų rūšių gyvūnams - tinka vabzdžiams, vorams, varliagyviams ir ropliams.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: