Granuliuotas vienmečių augalų pluošto kraikas naminiams gyvūnėliams, 10 l

5,90 €

Natūralus nesušokantis granuliuotas kraikas

Sudėtyje nėra silikagelio, bentonito ar molio

Tinka katėms, graužikams, paukščiams

NRD690183
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Šis kraikas yra universalus ir sveikesnis pasirinkimas Jūsų augintinio higienai. Tvarus nesušokantis granuliuotas kraikas, pagamintas iš technologiškai rafinuotų augalinių pluoštų, tinka visų rūšių augintiniams: katėms, triušiams, paukščiams ir graužikams. Kraikas dėl  savo unikalios tekstūros sugeria net iki 7 kartų daugiau skysčių pagal tūrį ir puikiai neutralizuoja nemalonius kvapus. Šių savybių dėka galite mėgautis malonia ir bekvapia namų aplinka.

Skirtingai nei kituose rinkoje esančiuose kraikuose, šio natūralaus nesušokančio granuliuoto kraiko sudėtyje nėra silikagelio, bentonito ar molio.

Dėka universalios granulių formos bei dydžio natūralus nesušokantis kraikas užtikrina didžiausią našumą bei komfortą bet kokios rūšies, amžiaus ar lyties naminiams gyvūnėliams.

Tvarus nesušokantis granuliuotas vienmečių augalų pluošto kraikas – jokių atliekų nepaliekantis kraikas!

Mums rūpi mūsų planetos ateitis. Štai kodėl šio kraiko gamybai naudojamos tik inovatyviausios ir aplinkai nekenksmingos technologijos, kad aukščiausios kokybės kraikas būtų kuo tvaresnis.

Tvarus bei universalus kraikas gaminamas iš kasmet atsinaujinančių vienmečių augalų pluošto. Dėl kraiko 100 % natūralumo, jis yra kompostuojamas ir biologiškai skaidus – suyra per 8 savaites, asimiliuojasi su natūralia aplinka, nepalikdamas planetoje jokių pėdsakų.

Naudojimas: dėžutės pripildymas - priklausomai nuo gyvūno rūšies ir dydžio, į dėžutę įpilkite apie 2-6 cm kraiko. Panaudoto kraiko pašalinimas - išmeskite panaudotą kraiką į organinių atliekų konteinerį arba kompostuokite. Mažais kiekiais galima nuleisti unitaze. Pakartotinis dėžutės pripildymas - ištuštinkite ir išvalykite dėžutę, pripildykite ją nauju natūraliu kraiku.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: