Slėptuvė ropliams Exoterra Aztec Warrior Eagle Knight, 15,5x14x22 cm

18,70 €

Slėptuvė ropliams

Padeda išvengti streso

Matmenys: 15,5 x 14 x 22 cm

HAGPT3167
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Erelio riterio slėptuvė

Exo Terra® actekų kario erelio riterio slėptuvė atitinka senovės actekų temą. Actekų kultūra buvo stipriai susijusi su gamta, keliems gyvūnams priskirdama antgamtinių galių. Actekų erelių riteriai buvo elitinis karinis ordinas, kurį sudarė labiausiai pasiekę ir kilniausi kariai, bebaimiai ir drąsūs kaip ir ereliai. Eagle Knight Hide užtikrina, kad jūsų gyvūnai turėtų saugią slėptuvę, kuri palaikys temperatūrą ir drėgmę.

Tinkama slėptuvė yra esminė natūralaus terariumo savybė. Neturėdami saugios vietos pasislėpti ir miegoti, ropliai ir varliagyviai gali patirti stresą, kuris turės įtakos jų aktyvumui ir apetitui.

Savybės:

Jūsų terariumui suteikia actekų atspalvio

Suteikia saugią slėptuvę

Padeda išvengti streso

Idealiai tinka sukurti drėgną mikroklimatą

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: