• Išparduota
catit-kvapu-neutralizatorius-kaciu-tualetams-magic-blue-akvazoo-lt

Catit kvapų neutralizatorius kačių tualetams, Magic Blue

4,99 €
  • Sugeria amoniako kvapą

  • Tinka kiekvienam uždaram tualetui

  • Bekvapis ir netoksiškas

  • Komplekte daugkartinio naudojimo plastikinis laikiklis ir 2 filtrų pagalvėles

HAG44305
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Katėms pritaikytas tualeto filtras, mažinantis pavojingą amoniako kiekį

Catit Magic Blue yra unikalios katėms pritaikytos filtravimo pagalvėlės, kurios sugeria amoniako kvapą jūsų katės kraiko dėžėje, nenaudojant jokių chemikalų. Patvarus filtro laikiklis tinka bet kuriam uždaram kačių tualetui.

1. Katėms tinkamas filtras, skirtas tualeto aplinkai be amoniako

Amoniakas yra nemalonaus kvapo ir pavojingos dujos, esančios jūsų katės šlapime. Kai tualetas nevalomas kasdien, jūsų katės kraiko viduje gali greitai atsirasti nemalonūs kvapai. Kadangi katės turi labai jautrią upslę, dėl šios dvokiančios situacijos jos gali visiškai nustoti naudotis savo tualetu.

Catit Magic Blue filtrų pagalvėlės itin gerai sugeria amoniaką jūsų katės tualete. Jose yra speciali derva, kuri natūraliai kaip didelė kempinė sugeria šiuos kvapus, nenaudojant jokių chemikalų.

2. Patvarus plastikinis filtro laikiklis tinka bet kokiam uždaram kačių tualetui

„Catit Magic Blue“ filtro laikiklis yra su tvirtu lipniu padu, kurį galite naudoti ant bet kokio uždaro kačių tualeto. Atėjus laikui pakeisti filtro pagalvėles, tiesiog ištraukiti laikiklį iš plastikinio dėklo.

3. Sumažina šiukšlių kvapus šiukšliadėžėje

Catit Magic Blue labai efektyviai sumažina amoniaką bet kurioje uždaroje erdvėje, įskaitant šiukšlių dėžę. Tad kvapų neutralizatorių galite naudoti ne tik katės tualete bet ir šiukšledėje.

Oro gaiviklis kačių tualetams. Catit Magic Blue sugeria ir sulaiko iki 80% pavojingų amonio dujų, iki 40% sumažina kačių išmatų kvapą (priklausomai nuo katės mitybos). Catit Magic Blue nekenksmingas, paprasta naudoti, bekvapis.

Komplekte: kasetė ir 2 užpildai (1 mėnesiui).
Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: