• Išparduota
catit-fish-dinner-konservai-katems-su-krabais-ir-moliugais-80-g-akvazoo-lt

Catit Fish Dinner konservai katėms su krabais ir moliūgais, 80 g

2,49 €
  • Dviejų sluoksnių visavertis pašaras katėms

  • Tinka suaugusioms ir jaunoms visų veislių katėms

  • Su krabais ir moliūgais

  • Daug baltymų, vitaminų ir mineralų

  • Sudėtyje nėra pigių užpildų ar dirbtinių skonio stipriklių

  • Mažai riebalų, todėl tinka ir antsvorio turinčioms katėms

HAG44716
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Dviejų sluoksnių šlapias maistas, pagamintas iš geriausių šviežių ingredientų

Catit Dinner yra dviejų sluoksnių konservas, pagamintas iš šviežių ingredientų, patiekiamas padaže. Šis aukščiausios kokybės kačių maistas yra natūralus, turintis daug baltymų su papildomais vitaminais ir mineralais tiksliai subalansuotai mitybai. Sudėtyje nėra grūdų. „Catit Fish Dinner“ sveika, kaip ir gaminama namuose, konservo sudėtis kruopščiai subalansuota, kad būtų sukurtas idealus, daug drėgmės turintis priedas prie kasdienio jūsų katės sauso maisto. Jame gausu vitaminų ir mineralų, kurių katėms reikia, kad jos būtų laimingos ir sveikos.

Puikus vakarienės patiekalas katėms

Katės daugiausia aktyvios auštant ir sutemus. „Catit Fish Dinner“ yra puikus vakarinis patiekalas, norint pasipildyti energija per naktį. O kai jūsų katė pasisotins ir bus pasiruošusi gerai išsimiegoti, jūs taip pat galėsite mėgautis ramybe ir tyla.

Pagaminta iš šviežių, visiškai natūralių ingredientų

Kaip kačių savininkai, mes visi norime, kad mūsų katės būtų geriausios. Catit Fish Dinner sudėtyje yra daug baltymų ir jis gaminamas iš gaukštos kokybės ingredientų be GMO. Jame nėra prastos kokybės ,,užpildų", tokių kaip kukurūzai, kviečiai ar soja, kuriuos katėms sunkiau virškinti ir metabolizuoti. Taip pat nenaudojami jokie dirbtiniai skonio stiprikliai ar dažikliai. Prie šių šviežių ingredientų prideta cinko, geležies, vario, mangano ir vitaminų A, B1, B3, B6, B7, B12 ir E. Be to, Catit Fish Dinner sudėtyje yra taurino, būtinos maistinės medžiagos, padedančios jūsų katei palaikyti normalią virškinimo, širdies, regėjimo ir imuninės sistemos veiklą.

Unikali dviguba tekstūra

Kiekvieną Catit Dinner konservą sudaro žuvis arba vištiena, padengta maistingais mėsos gabaliukais ir daržovėmis. „Catit Chicken Dinner“ sudėtyje yra skanus vištienos, kepenėlių ir sultinio pagrindas. ,,Catit Fish Dinner" sudėtyje naudojamas žuvies sultinys, tunas, lašiša, tilapija ir basa žuvis.

Šis šlapias Catit maistas suteikia katėms sodrų vištienos ar žuvies skonį, kurį jos gerai žino, o skirtingi priedai suteikia gaivios tekstūros ir įvairovės. „Catit Dinner“ yra nepaprastai skanu ir sveika!

Visavertis pašaras.

Sudėtis: vištienos sultinys, tunas 20%, krabų kvapo aromatinės medžiagos 5,1%, moliūgai 5,1%, lašiša 5,1%, žuvis Basa 5,1%, tilapija 5,1%.

Priedai/1 kg: vitaminas A 9500 TV, vitaminas D3 280 TV, vitaminas E 43 mg, taurinas 1500 mg, aminorūgščių hidrato cinko chelatas 80,3 mg, aminorūgščių hidrato geležies chelatas 54,9 mg, amino rūgščių hidrato mangano chelatas 19,4 mg, aminorūgščių hidrato vario chelatas 12,7 mg, kalio jodidas 0,2 mg, natrio selenitas 0,050 mg.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 8,7%, žali riebalai 0,7%, žalia ląsteliena 0,1%, žali pelenai 1,7%, drėgnis 85,5%.

Šėrimo rekomendacijos: 2,5 indelio 2 kg kūno svorio per parą. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atidarius laikyti šaldytuve.

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Žuvis
Gamintojas
Catit

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: