• Išparduota
tualetas-katems-jerry-50x40x14-cm-zalias-akvazoo-lt

Tualetas katėms Jerry, 50x40x14 cm, žalias

13,90 €
  • Plastikinis atviras tualetas katėms

  • Su nuimamu rėmeliu

  • Itališkas dizainas

  • Pagamintas iš perdirbto netoksiško plastiko

  • Matmenys: ilgis 50 cm, plotis 40 cm, aukštis 14 cm

JKA596524
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Plastikinis atviras tualetas Jerry 2nd life. Nuimamas rėmelis padeda išlaikyti švarią erdvę aplink tualetą. Naudodami nuimamą rėmelį, galite lengvai pritvirtinti maišelį tualeto viduje, tuomet jis tvirtai laikosi vienoje vietoje. Sukurta ir pagaminta Italijoje.

Tualetas katėms ,,Jerry" - pagamintas iš perdirbto plastiko. ,,Life Plastic" tikslas - sumažinti išmetamų teršalų kiekį ir sukurti sveikesnę aplinką. Todėl plastikui suteikiamas antras gyvenimas. Perdirbtas plastikas transformuojamas į aukštos kokybės polimerą, kuris vėliau naudojamas 2-ajai „Life Plastic“ produktų linijai.

Ši produktų linija padeda pasaulį padaryti geresniu. Orientuojamasi į tvarų vystymąsi ir anglies dvideginio išmetimo mažinimą. Plastikinės atliekos tampa aukštos kokybės gaminiu, kuris ne tik tenkina klientų poreikius, bet ir suteikia perdirbtai medžiagai naujos vertės. Šie produktai daro mažiausią įmanomą poveikį aplinkai per visą jų gyvavimo ciklą, nes atliekoms suteikiama nauja paskirtis visomis įsivaizduojamomis formomis ir spalvomis. Gamyba pagal Europos standartus garantuoja aukštos kokybės produktus. Kalbant apie aplinką, „Second Life Plastic“ yra ateities medžiaga ne tik todėl, kad yra perdirbta, bet ir dėl to, kad yra perdirbama.

Gamybos procesas:

  1. Surūšiuotų buitinių atliekų surinkimas

  2. Plastikų plovimas, jų rūšiavimas ir džiovinimas, po to ekstruzija ir granuliavimas

  3. Aukštos kokybės žaliavinio plastiko gamyba

  4. Vėliau gaminamos įvairios prekės, kurios vėliau žymimos „2nd Life Plastic“

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: