Keraminis dubenėlis, 13,5 cm, baltas

5,50 €

Atsparus įbrėžimams

Lengva valyti

Galima plauti indaplovėje

Stabilumas - valgant neslysta

Nekeičia maisto ar vandens skonio

HAPMC06
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Labai svarbu pasirinkti tinkamą kačių dubenėlį! Keraminis paaukštintas dubenėlis yra stabilus ir estetiškas. Dubenėlis tinka įvairių rūšių maistui ir vandeniui.

Keramikiniai dubenėliai neturi įtakos maisto skoniui ar kvapui. Tai gali būti labai svarbu, jei katės yra išrankios arba nemėgsta naujų skonių. Dubenėlį lengva valyti. Tai svarbu, jei savo katei duodate kelis kartus per dieną valgyti ir kaskart plaunate dubenėlius.

Keramikiniai dubenėliai yra puiki alternatyva plastikiniams dubenėliams, kurie gali susibraižyti, taip pat gana lengviems ir lengvai judantiems metaliniams dubenėliams, kurie gali skleisti katėms nemalonius garsus.

Matmenys:

Skersmuo - 13,5 cm

Aukštis - 9 cm

Talpa - 350 ml

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: