Sušokantis medžio kraikas katėms, 10 l

7,90 €

Natūralus ir aplinkai saugus kraikas katėms

Pagamintas iš perdirbto medienos pluošto

Kompostuojamas ir visiškai saugus tiek Jūsų katei, tiek namų aplinkai

NRD690114
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Natūralus ir aplinkai saugus kraikas katėms yra gaminamas iš perdirbto medienos pluošto, todėl yra kompostuojamas ir visiškai saugus tiek Jūsų katei, tiek namų aplinkai. Dėl itin didelio sugeriamumo šis aukščiausios kokybės medžio kraikas sugeria iki 7 kartų daugiau skysčių pagal tūrį, todėl Jūsų katės pėdutės visą laiką išlieka sausos ir švarios.

Medžio kraikas katėms neutralizuoja kvapus, suteikia gaivų, natūralios medienos kvapą. Dėl savo unikalios formulės kraikas lengvai sušoka į kietus gumulėlius, todėl jo valymas labai greitas ir paprastas. Skirtingai nei daugelyje kitų kraikų, šio medžio kraiko sudėtyje nėra silikagelio, bentonito ar molio, taip apsaugant Jūsų augintinio kvėpavimo takus nuo potencialiai pavojingų šių medžiagų dulkių.

Natūralus sušokantis medžio kraikas katėms: saugesnės planetos projektas

Šio kraiko gamyboje naudojamos tik pačios novatoriškiausios ir ekologiškiausios technologijos. Šid natūralus kraikas yra pagamintas iš perdirbtų medienos likučių, kurie padeda išsaugoti tūkstančius medžių. Be to, kačių kraikas yra kompostuojamas ir biologiškai skaidomas, todėl naudodami šį ekologišką kraiką padedate sumažinti taršą.

Naudojimas: dėžutės pripildymas - į katės dėžutę įpilkite apie 5 cm natūralaus sušokančio medžio kraiko. Panaudoto kraiko pašalinimas - naudodami samtelį kasdien pašalinkite sušokusio kraiko gumulėlius ir ekskrementus. Išmeskite kraiką į organinių atliekų konteinerį arba kompostuokite. Į klozetą galima nuleisti tik pavienius gumulėlius. Pakartotinis dėžutės pripildymas - po 4-6 savaičių pakeiskite visą kraiką ir išvalykite katės dėžutę, įpilkite į ją panašų kiekį šviežio kraiko.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: