JBL pH-Minus priemonė vandens pH mažinimui 100 ml

6,60 €
  • JBL pH-Minus priemonė vandens pH mažinimui

  • Tinka gėlavandeniams akvariumams su žuvimis, augalais, vėžliais ar krevetėmis

  • Greitas pH vertės sumažėjimas dėl natūralaus ąžuolo ekstrakto, be fosfatų

JBL2304600
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Priemonė, saugiai mažinanti pH lygį.

Be fosfatų, su natūraliu ąžuolų ekstraktu.

Naudojimas: priemonę dozuokite kamštelio skalės pagalba. Kruopščiai išmaišykite vandenį kiekvieną kartą, kai pilate JBL pH-minus. Jeigu reikia, sekanti dozė pilama po 24 val. Kiekvieną kartą prieš ir po priemonės naudojimo reikia atlikti pH ir KH testus, naudojant JBL pH Test Set 3,0 - 10 ir JBL KH Test Set.

Dozavimas (visam akvariumo vandens kiekiui): pH lygis virš 8: 10 ml - 40 l vandens; pH lygis tarp 7 ir 8: 10 ml - 80 l vandens; pH lygis žemiau 7: pH-Minus naudoti nereikia.

Priemonė dirgina akis ir odą. Kreipiantis į gydytojus turėkite priemonės pakuotę arba etiketę. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Perskaitykite instrukciją prieš naudojimą. Dirbdami su priemone naudokite apsaugines pirštines, apsauginius rūbus, akių apsaugą, veido apsaugą. Patekus į akis, plaukite jas dideliu kiekiu vandens, pašalinkite, jeigu įmanoma, kontaktinius lęšius ir jei perštėjimas nepraeina, kreipkitės į gydytojus.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr.: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: