• Tik internetu

Purškiamas kvapas namams Erbolinea Intenso Terrae, 100 ml

27,00 €

Purškiamas namų kvapas

Citrusinių vaisių ir medienos kvapų derinys

ERBINTTER100
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„Erbolinea“ - tai prestižinė kvapų namams linija, pasižyminti unikaliais, užburiančiais, ilgai išliekančiais kvapais.
„Erbolinea“ - tai natūralaus paprastumo išraiška.

Šių namų kvapų istorija prasidėjo 1995 metais, mažoje Pietų Italijos laboratorijoje. „Erbolinea“ kūrė namų kvapus iš kruopščiai atrinktų ekstraktų bei aukštos kokybės žaliavų, sukurdami unikalius aplinkoje pasklindančius aromatus, taip atskleidžiant Italijai būdingą meistriškumą. Nesenstantys, neįprastą ir rafinuotą svetingumo atmosferą sukuriantys „Erbolinea“ namų kvapai, akimirksniu sužavės Jūsų svečius, sukurs ypatingą nuotaiką bei jaukią aplinką. Erbolinea „Intenso Terrae“ kvape namams susijungia aštrus citrusinių vaisių aromatas su šiltais medienos kvapais. Tai aštrus ir gyvybingas kvapas, atspindintis stiprią sąsają tarp žmogaus bei gamtos kvapų.

Dėmesio: priemonė neskirta naudoti kūnui. Laikykite priemonę atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių, šilumos šaltinių ir oro kondicionierių, kadangi tai gali susilpninti kvapo namams poveikį bei sutrumpinti naudojimo laiką.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.