Aromatinė žvakė Erbolinea Candela In Vetro Legni Imperiali, 140 g

29,00 €

Žvakė yra pagaminta iš 100% augalinės kilmės sojų vaško

Kvape juntamos juodmedžio medienos ir tabako natos, kurios persipina su citrusinėmis kedro ir bergamočių natomis

Vidutinis degimo laikas: 20 valandų

ERBCANLEGNI
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„Erbolinea“- tai prestižinė kvapų namams linija, pasižyminti unikaliais, užburiančiais, ilgai išliekančiais kvapais. „Erbolinea“- tai natūralaus paprastumo išraiška.

Šių namų kvapų istorija prasidėjo 1995 metais, mažoje Pietų Italijos laboratorijoje. „Erbolinea“ kūrė namų kvapus iš kruopščiai atrinktų ekstraktų bei aukštos kokybės žaliavų, sukurdami unikalius aplinkoje pasklindančius aromatus, taip atskleidžiant Italijai būdingą meistriškumą. Nesenstantys, neįprastą ir rafinuotą svetingumo atmosferą sukuriantys „Erbolinea“ namų kvapai, akimirksniu sužavės Jūsų svečius, sukurs ypatingą nuotaiką bei jaukią aplinką.

Erbolinea „Candela In Vetro Legni Imperiali“ aromatinė žvakė yra pagaminta iš 100% augalinės kilmės sojų vaško, sumaišyto su kruopščiai atrinktais grynais aukščiausios kokybės ekstraktais. Žvakės dagtis pagamintas iš grynos bešvinės medvilnės. Vidutinis degimo laikas: 20 valandų.

Erbolinea „In Vetro Legni Imperiali“ kvape juntamos juodmedžio medienos ir tabako natos, kurios persipina su citrusinėmis kedro ir bergamočių natomis. Tai istorija apie transformaciją, kurioje persipina žemės, oro ir vandens elementai. Šis svaiginantis aromatas Jus nukels į stiprybės ir poezijos kupiną kelionę.

Dėmesio: niekada nepalikite žvakės be priežiūros. Laikykite atokiau nuo degių objektų bei vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš uždegdami žvakę, palaikykite ją kambario temperatūroje. Jeigu deginant žvakę atsiras juodi dūmai, nukirpkite 1/4 dagties. Deginkite ant saugių paviršių. Vadovaukitės instrukciniais paveikslėliais ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.