• Išparduota

Skanėstas šunims jaučio ausys su kailiu, 90 g

1,90 €
  • 100% natūralus skanėstas šunims

  • Džiovinta jaučio ausis su kailio

  • Rekomenduojama net ir alergiškiems šunims

HAPHN27
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Sunku išrinkti skanėstus savo augintiniui? Jaučio ausys su kailiu yra puiki idėja ir patiks kiekvienam šuniui. Sveika ir saugi jaučio ausis su kailiu gaminama be konservantų ir dirbtinių dažiklių. Sudėtyje - 100% jaučio ausis ir nieko daugiau!

Šis skanus ir daug baltymų turintis kramtukas padės išlaikyti jūsų šunį sveiką ir patenkins natūralų poreikį kramtyti ir graužti. Kramtymas padeda palaikyti jūsų šuns burnos higieną, nes sumažina apnašų susidarymą. Jaučio ausų kramtymas taip pat yra puikus būdas nuraminti jūsų augintinį. Naudokite skanėstą po žaidimo arba paruoškite savo augintinį ramiam nakties miegui.

Jaučio ausis su kailiu yra 100% natūralus skanėstas jūsų šuniui, kuris ilgą laiką bus užimtas. Skamba gerai, tiesa? Tai taip pat monobaltymų pasirinkimas, rekomenduojamas šunims, kenčiantiems nuo nepageidaujamų reakcijų į kitus baltymų šaltinius, pvz: vištiena.

Pašaro papildas.

Sudėtis: jaučio ausis su kailiu 100%

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 90%, žali riebalai 2%, žali pelenai 1%, drėgnis 7%.

Netinkamas žmonių mitybai.

Duoti augintiniui kaip skanėstą.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas/Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Sudėtis
Jautiena

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: