Natsbi Steamed Iberian Pork Turkey visavertis pašaras šunims su Iberijos kauliena ir kalakutiena 200 g

  • Garuose ruoštas maistas šunims

  • Suaugusiems visų veislių šunims

  • Su kalakutiena ir Iberijos kiauliena

GOS71856
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Sveikata

Gosbi tikslas – pasiūlyti aukščiausios kokybės natūralų maistą, kuris ilgainiui užtikrintų jūsų šuns sveikatos būklę.

Natsbi yra sveikatos ir gyvybės sinonimas. Receptai, skirti patenkinti jūsų šuns mitybos poreikius, kartu gerbiant jų mėsėdžių prigimtį. Minimaliai apdoroti garuose ruošti ingredientai, be priedų ar dirbtinių konservantų.

90% šviežia mėsa

Natsbi receptuose yra daug daugiau mėsos ir žuvies nei daugelyje šlapių maisto produktų. Priklausomai nuo recepto, jos gali būti nuo 85 iki 90%.

Tai reiškia, kad šiame maiste yra daug didelės biologinės vertės baltymų su visomis nepakeičiamomis aminorūgštimis, kurių šuniui reikia gerai mitybai ir subalansuotam labai skanių ir lengvai virškinamų riebalų suvartojimui.

Ruošimas garuose

Taikant šią techniką, garai, kylantys skysčiui verdant, gamina maistą lėtai, neprarandant maistinių medžiagų, nes ingredientai nesiliečia su vandeniu. 

Energinė vertė 1630 kcal/kg (NRC 2006a).

Sudėtis: kalakutų mėsa 46%, Iberijos kiaulių mėsa ir kepenys 42%, pilno grūdo ryžiai 6%, dehidruoti moliūgai 3%, žirniai 2%, gysločių sėklos 0,5%, lašišų aliejus 0,4%, mineralai, cikorijų inulinas 1 g/kg, mielių produktai 400 mg/kg.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 18%, žali riebalai 9%, žali pelenai 5%, žalia ląsteliena 1,5%, drėgnis 62%, kalcis 0,8%, fosforas 0,5%, natris 0,12%, kalis 0,5%.

Maistiniai priedai/kg: vitaminai: vitaminas A 12000 TV, vitaminas D3 300 TV, vitaminas E 80 mg. Mikroelementai: geležis (geležies (II) chelatas iš baltymų hidrolizato) 50 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas) 0,5 mg, varis (vario (II) chelatas iš baltymų hidrolizato) 6 mg, manganas (mangano chelatas iš baltymų hidrolizato) 25 mg, cinkas (cinko chelatas iš baltymų hidrolizato) 40 mg.

Šėrimo rekomendacijos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Lentelėje ant pakuotės nurodyta paros norma. Norma yra orientacinė ir gali kisti priklausomai nuo šuns aktyvumo. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Kiauliena
Paukštiena
Gamintojas
Gosbi

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: