Skanėstas šunims kieti kolageno pagaliukai su jautiena, 12,5 cm, 5 vnt. (Mini)

1,95 €

Pagamintas iš žole šeriamų Pietų Amerikos galvijų kolageno

Teigiamai veikia kremzlių būklę, sveikesniems sąnariams

Natūralus baltymų šaltinis

Tinka suaugusiems ir jauniems šunims nuo 4 mėnesių

NS71151
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

"Chewllagen" skanėstas gaminamas iš kolageno, gaunamo iš žole šeriamų Pietų Amerikos galvijų odos. Kolageno baltymai hidrolizuojami ir kaitinant suskaidomi į mažesnes ir lengviau virškinamas molekules. Tuomet jis formuojamas ir kepamas, o po to mirkomas tikroje jautienoje arba vištienoje, todėl tampa dar skanesnis.

Kolagenas yra gausiausias organizmo baltymas, atliekantis daug svarbių funkcijų, įskaitant kaulų, sausgyslių, raiščių, odos ir kailio augimą ir atstatymą. Gyvūnams senstant kolageno gaminasi vis mažiau ir jis tampa vis prastesnės kokybės, todėl papildomi šio baltymo šaltiniai yra puikus būdas palaikyti puikią jų būklę.

Pašaro papildas šunims.

Sudėtis: kolagenas 65%, jautiena 18%, kukurūzų krakmolas, augalinis glicerinas, kolageno skaidulos. Priedai: jusliniai: dažikliai. Technologiniai: konservantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 70%, žali riebalai 4,5%, žali pelenai 5%, žalia ląsteliena 0,5%, drėgnis 15%.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Netinka šunims jaunesniems kaip 4 mėnesiai. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens. Rekomenduojama nepalikti augintinio su skanėstu be priežiūros.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Sudėtis
Jautiena

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: