Ontario visavertis pašaras šunims Adult Mini Fish&Rice, 0,75 kg

6,70 €

Itin aukštos kokybės maistas

Suaugusiems mažų veislių šunims

Su žuvimi ir ryžiais

Hipoalerginė formulė su mažu grūdų kiekiu

PLA21410573
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Specialus receptas

Pagrindinis baltymų šaltinis - žuvis, kuri palaiko šuns gyvybingumą ir fizinę formą. Svarbi sudedamoji dalis yra Omega 3 ir 6 riebalų rūgštys, palaikančios sveiką ir gražiai blizgantį kailį.

Angliavandenių šaltinis

- ryžiai, kurie yra labai lengvai virškinami ir padeda išvengti virškinimo problemų. Ryžiai taip pat dažnai tinka jautriems, grūdams alergiškiems šunims. Šiame maiste nėra kviečių, kukurūzų, sojos ar kitų rūšių grūdų. Vieninteliai grūdai yra ryžiai. Pašare yra įvairių vitaminų ir mineralų, kurie palaiko sveiką augimą ir vystymąsi. Pavyzdžiui, vitamino A, reikalingo sveikam regėjimui, vitamino D3, svarbaus kaulų formavimuisi ir tinkamam imuninės sistemos funkcionavimui, vitamino E, kuris yra antioksidantas ir palaiko širdies ir kraujagyslių veiklą, vitamino B12, reikalingo tinkamam medžiagų apykaitos funkcionavimui, ir daugelio kitų. Galiausiai, bet ne mažiau svarbu, kad maistas yra unikalus - tai ypatingas žolelių ir prieskonių mišinys. Net 70 % imuniteto susiformuoja virškinamajame trakte, o tai labai svarbu kovojant su ligomis (gynybinės patologijos, vėžys, odos problemos ir t. t.), todėl į maistą įdėta tokių žolelių ir prieskonių kaip juka, pankolis, anyžius, rozmarinas, čiobrelis, gvazdikėliai ir cinamonas, kurie turi teigiamą poveikį ir stiprina imuninę sistemą, rūpinasi sveikais dantimis ir dantenomis, skatina sveiką virškinimą, mažina vidurių pūtimą ir turi daug kitų naudingų savybių.

Pankoliai - tai vaistinis augalas, kuris padeda nuo pilvo pūtimo, skatina virškinimą ir apetitą.

Juka - pagrindinė nauda yra ta, kad ji suriša amoniaką ir taip sumažina nemalonų kvapą. Tačiau ne tik tai, juka organizme veikia kaip natūralus valiklis. Ji šalina patologines (nesveikas) nuosėdas, gerina fiziologinius (natūralius) procesus ir taip teigiamai veikia virškinimo sistemą. Juka gali padidinti medžiagų apykaitos greitį ir taip pagerinti natūralią organizmo detoksikaciją, taip teigiamai paveikdama bendrą sveikatą. Šiuolaikinėje medicinoje juka vartojama sergant lėtinėmis žarnyno ligomis.

Rozmarinas - veikia kaip natūralus antioksidantas, pasižymi dezinfekuojamuoju ir antiseptiniu poveikiu. Tai pat, gerina kraujotakos sistemą - raumenų, sąnarių bei smegenų kraujotaką. Rozmarinas skatina kepenų veiklą, didina tulžies gamybą ir taip padeda spręsti įvairias virškinimo problemas.

Cinamonas - tai vadinamasis natūralus antibiotikas, veikiantis įvairius virusus, bakterijas ir pelėsius. Jis pasižymi dezinfekuojamuoju ir antiseptiniu poveikiu. Cinamonas stiprina organizmo imunitetą. Jis taip pat mažina cholesterolio kiekį kraujyje.

Čiobreliai - padeda nuo pilvo pūtimo, virškinamojo trakto uždegimo ir nuo viduriavimo. Mažina infekcijų riziką, veiksmingas prieš bakterijas ir parazitus. Vienas iš augalų, pasižyminčių didžiausiu antiseptiniu poveikiu.

Gvazdikėliai - taip pat pasižymi stipriu antiseptiniu, nuskausminamuoju ir antibakteriniu poveikiu. Stimuliuoja širdies veiklą, veikia prieš žarnyno uždegimą, pykinimą.

Anyžius - skatina virškinimą, didina apetitą, ramina virškinamąjį traktą, veikia nuo pilvo pūtimo, vartojamas viduriuojant.

Ypatingi receptai

Ontario pašaruose yra kokybiškų baltymų, riebalų, angliavandenių, vitaminų ir mineralinių medžiagų, ir visa tai - tinkamomis proporcijomis, kad kiekvienos sudedamosios dalies santykis patenkintų visus šuns organizmo mitybos poreikius.

Naudojant kokybišką maistą galima išvengti įvairių ligų, pavyzdžiui, virškinimo sutrikimų, raumenų ir kaulų sistemos sutrikimų (ypač augimo laikotarpiu), alergijų, nutukimo ir daugelio kitų.

Subalansuota sudėtis sveikam viso organizmo funkcionavimui. Pagrindinis privalumas - didelė dalis žuvies baltymų, palaikančių šuns gyvybingumą ir fizinę formą. Svarbi sudedamoji dalis yra Omega 3 ir 6 riebalų rūgštys, palaikančios sveiką ir gražiai blizgantį kailį.

Sudėtis: džiovintos jūrinės žuvys (silkė, šprotai, strimelės, karšiai, sardinės, menkės) (26%), ryžiai (24%), žirniai, džiovinta lašiša (10%), vištienos riebalai, džiovinti obuoliai, alaus mielės, žuvų taukai, džiovintos morkos, mannanoligosacharidai (180 mg/kg), fruktooligosacharidai (120 mg/kg), jūros dumblių mišinys, pankolis, čiobreliai, cinamonas, anyžius, gvazdikėliai, rozmarinas ir juka (120 mg/kg).

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 30 %, žali aliejai ir riebalai 17 %, drėgmė 10 %, žali pelenai 6,6 %, žalia ląsteliena 2,5 %, kalcis 1,2 %, fosforas 1 %, natris 0,6 %, magnis 0,09 %.

Maistiniai priedai 1 kg: vitaminas A (E672) 20000 TV, vitaminas D3 (E671) 1800 TV, vitaminas E (alfatokoferolis) (3a700) 500 mg, vitaminas B1 1,2 mg, vitaminas B2 4,5 mg, vitaminas B6 (3a831) 1,2 mg, vitaminas B12 0,05 mg, cinkas (E6) 100 mg, geležis (E1) 88 mg, manganas (E5) 42 mg, jodas (E2) 0,8 mg, varis (E4) 18 mg, selenas (3b8.10) 0,25 mg.

Sudėtyje yra ES patvirtintų antioksidantų.

Energetinė ver: 3 900 kcal/kg. Omega 3: 0,75 %, Omega 6: 2,25 %.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas/Grynasis kiekis/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Charakteristikos

Augintinio amžius
Suaugęs
Sudėtis
Žuvis
Augintinio dydis
Mažos veislės
Gamintojas
Ontario
Pakuotė
0,75 kg

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: