• Išparduota

Žaislas šunims kamuoliukas Crazy Ball S, 6 cm

4,20 €

Dėl savo formos kamuoliukas visada atšoka į netikėtą pusę!

Žaislas plūduriuojantis vandenyje

Dydis: 6 cm

PLA454307491
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

"Crazy Ball" yra ne tik žaislas, bet ir nesibaigiantis nuotykis jūsų augintiniui! Unikalaus dizaino ir neįprastos formos kamuoliukas garantuoja valandų valandas smagių pramogų, nes kamuoliukas visada atšoka į netikėtą vietą. Jūsų mažajam pūkuotam augintiniui niekada nebus nuobodu, nes "Crazy Ball" yra nenuspėjamas ir visada suteikia naujų potyrių. Crazy Ball pagamintas iš saugios ir patvarios ETPU medžiagos, kuri sukurta taip, kad atlaikytų net žaismingiausius šunis.

O geriausia dalis? Crazy Ball plūduriuoja ant vandens! Tai reiškia, kad žaidimai nebūtinai turi baigtis sausumoje - Crazy Ball puikiai tinka žaisti ir vandenyje. Žaislas palaiko augintinio aktyvumą, laimę ir gerą fizinę būklę. 

Savybes:

Kamuoliukas "Crazy Ball" sukurtas taip, kad atlaikytų smagiausius jūsų šuns žaidimus.

Žaislas plūduriuojantis, tad puikiai tiks žaidimams vandenyje.

Skatina jūsų augintinio sveikatą ir fizinę formą - mankšta ir žaidimai yra sveika šunims, o "Crazy Ball" yra puikus pagalbininkas.

Puiki dovana jūsų gauruotam bičiuliui - jei norite, kad jūsų šuo jaustųsi mylimas ir patenkintas, Crazy Ball yra puikus pasirinkimas!

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: