JBL Manado natūralus substratas akvariumo augalams 1,5 l

6,80 €
  • Puikiai tinka augalų priežiūrai gėlavandeniuose akvariumuose

  • Dėl JBL „Manado“ porėtos struktūros skatinamas stiprus augalų šaknyno vystymasis

  • Paruoštas naudojimui

JBL6702100
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

  • Optimali augalų priežiūra dėl porėtos struktūros ir maistinių medžiagų saugojimo funkcijos: substratas gėlavandeniams akvariumams
  • Tinkamas augalų augimas, apsaugo nuo dumblių ir padeda užtikrinti vandens skaidrumą.
  • Šio substrato natūrali porėta struktūra padeda sparčiau susikurti naudingosioms grunto ir valančiosioms (gerosioms) bakterijoms, kurios stabdo nepageidaujamų dumblių augimą ir užtikrina vandens skaidrumą. Dėl JBL „Manado“ porėtos struktūros skatinamas stiprus augalų šaknyno vystymasis.
  • Idealiai tinka žuvims, bestuburiams ir augalams: į vandenį nepatenka nepageidaujamų teršalų. Apvalios formos granulių grūdeliai yra švelnūs jautriomiems dugno gyventojams.
  • Šis pogruntis veikia tarsi elementas, kuris išskiria mineralus tik tuomet, kai jų reikia augalams.

    Naudojimas: prieš dedant gruntą į akvariuma, nuplaukite ji po tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte bet kokias transportavimo metu atsiradusias dulkes. Nuplautą gruntą dėkite tiesiai į akvariumą, be to, šį gruntą galite naudoti kartu su JBL AquaBasis, tuomet pilkite jį ant pogrunčio.

    Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: