• Išparduota
aquael-acti-pond-antyglon-priemone-nuo-dumbliu-tvenkiniams-250-ml-akvazoo

Aquael Acti Pond Antyglon priemonė tvenkinių priežiūrai, 250 ml

7,50 €
  • Priemonė stabdanti dumblių augimą tvenkiniuose

  • Vieno buteliuko pakanka 5 m3

AQE253100
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Švarus tvenkinys – kiekvieno svajonė. Drumstas, intensyviai žalias vanduo nėra malonus akiai ir nesudaro tinkamų sąlygų žuvims ir augalams augti bei vystytis. Tačiau tai galima pakeisti pasirinkus preparatus nuo dumblių. Efektyvumas ir saugumas yra vieni svarbiausių priemonės aspektų. ACTI ANTYGLON – labai veiksmingas ir saugus preparatas kovojant su dumbliais. Šis produktas yra nepakeičiamas reguliariai prižiūrint namų tvenkinį.

Aukščiausios kokybės priemonės nuo dumblių taip pat užtikrina, kad tvenkinys net ir apačioje išliks švarus ir skaidrus, todėl žuvys bus geriau matomos, o visuma atrodys įspūdingiau.

ACTI ANTIGLON – EFEKTYVI DUMBLIŲ KONTROLĖ
Tvenkinys yra gana jautri ir jautri dumblių atakoms ekosistema. Jo pusiausvyrą gali sutrikdyti, pavyzdžiui, per tankiai apželdinta augalija ar intensyvus tręšimas, taip pat per didelis ir per dažnas žuvų maitinimas. Tuomet žydi dumbliai, todėl vanduo tampa drumstas. Nors vandens paviršiuje ar iškart po juo esančius dumblius pašalinti gana lengva, tvenkinio valymas nuo dumblių nėra toks paprastas darbas. Kova su dumbliais tvenkinyje yra būtinas veiksmas, ypač kai kalbama apie ten gyvenančių žuvų sveikatą ir gyvybę. Ar tai galima padaryti efektyviai ir saugiai tuo pačiu metu? Žinoma! Šiame procese padės ACTI ANTYGLON. Šio produkto dėka vanduo atgaus skaidrumą ir grynumą, o žuvims ir augalams susidarys optimalios sąlygos gyventi ir vystytis.

ACTI ANTYGLON – itin efektyvi priemonė, efektyviai ir greitai stabdanti tvenkinyje įsitvirtinusių dumblių augimą. Taip pat, preparatas saugus žuvims.

Priemonė - patogiame 250 mililitrų talpos butelyje. Tokio preparato kiekio pakanka 5 kubiniams metrams tvenkinio vandens. Jei tvenkinys yra 1 kubinis metras, vienos preparato pakuotės užteks net penkiems kartams! 

Priemonė stabdanti dumblių augimą tvenkiniuose. Prieš naudojimą rekomenduojama dumblius, jei įmanoma, išvalyti mechaniniu būdu. Naudojimo metu padidinti aeraciją (pvz. naudojant fontaną arba oro pompą). Praėjus veikimo laikui pašalinti susidariusias nuosėdas. Jei įmanoma, po naudojimo pakeisti vandenį arba filtruoti filtrais su aktyviaja anglimi. Rekomenduojama reguliariai tikrinti nitratų ir fosfatų kiekį, kadangi per didelė šių medžiagų koncentracija turi įtakos dumblių augimui.

Naudojimas: 500 ml į 10000 litrų vandens. Prieš naudojimą atskieskite priemonę 20 kartų (1 dalis priemonės : 20 dalių vandens). Priklausomai nuo saulės aktyvumo rekomenduojama priemonę naudoti kas 4-6 savaites.

Dėmesio! Stipriai dažanti priemonė. Gali nudažyti tvenkinio akmenis bei dekoracijas. Priemonė nekenksminga augalams.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: