aquael-acti-pond-fmc-priemone-tvenkiniu-prieziurai-500-ml-akvazoo

Aquael Acti Pond FMC priemonė tvenkinių priežiūrai, 500 ml

11,30 €
  • Priemonė padedanti palaikyti tinkamas sąlygas žuvų augimui tvenkiniuose.

  • Sumažina organinių medžiagų kiekį vandenyje, taip sumažinant riziką atsirasti mikroorganizmams ir ligų sukėlėjams.

  • Vieno buteliuko pakanka 10 m3

AQE122307
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Tvenkinio švara dar ne viskas. Juk norint, kad ši jūsų sodo dalis būtų graži ir saugi, neužtenka vien pašalinti dumblius. Taip pat turėtumėte pasirūpinti žuvų sveikata. Vienas iš būdų – naudoti šiems gyvūnams saugias vandens skaidrinimo priemones. Tačiau be kito ko reikalinga ir vandens dezinfekavimo priemonė. Ji tvenkinyje naudinga, nes  padeda išlaikyti vandenį švarų, be bakterijų ir kitų mikroorganizmų, galinčių neigiamai paveikti visą vandens rezervuarą. 

PASIRUOŠIMAS VANDENS PRIEMONE ACTI FMC
Kaip žinote, norint sukurti gražų sodą su mažu ar didesniu tvenkiniu su švariu vandeniu, būtina išlaikyti tvenkinio švarą. Jei ten plaukioja žuvys, vanduo gana greitai drumsčiasi. Štai kodėl jums reikia tinkamų priežiūros priemonių, tokių kaip vandens skaidrintojo ar priemonės kovai su dumbliais. Be to, verta reguliariai naudoti ACTI FMC, kuris kaip preparatas tvenkinio vandeniui dezinfekuoti yra būtinas. Jo dėka žuvys gali jaustis saugiai, o pačiame vandenyje nėra jokių mikroorganizmų, tokių kaip bakterijos, virusai ir grybeliai. 

ACTI FMC vandens dezinfekavimo priemonė veikia labai greitai ir efektyviai. Visų pirma, ji dezinfekuoja tvenkinio vandenį nuo kenksmingų virusų, bakterijų ir grybelių – visų tų, kurie gali kelti grėsmę žuvims, ty sukelti ligas, o vėliau – mirtį.
Preparato naudojimas tvenkinio vandeniui dezinfekuoti yra 100% saugus žuvims.

Priemonė - patogiame 500 mililitrų talpos butelyje. Tokio preparato kiekio pakanka 10 kubinių metrų tvenkinio vandens. Jei tvenkinys yra 1 kubinis metras, vienos preparato pakuotės užteks net penkiems kartams

Preparatas vandens dezinfekcijai tvenkinyje yra puikus sprendimas žmonėms, norintiems efektyviai užtikrinti, kad vanduo būtų ne tik skaidrus, bet ir be žuvims kenksmingų mikroorganizmų. 

Priemonė padedanti palaikyti tinkamas sąlygas žuvų augimui tvenkiniuose. Sumažina organinių medžiagų kiekį vandenyje, taip sumažinant riziką atsirasti mikroorganizmams ir ligų sukėlėjams.

Naudojimas: 500 ml į 10000 litrų vandens. Prieš naudojimą atskieskite priemonę 20 kartų (1 dalis priemonės : 20 dalių vandens). Naudojimo metu padidinti aeraciją (pvz. naudojant fontaną arba oro pompą). Po kelių dienų pakeisti vandenį arba filtruoti filtrais su aktyviaja anglimi.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: