• Išparduota
aquael-acti-pond-aquaclar-priemone-tvenkiniu-vandens-skaidrinimui-500-ml-akvazoo

Aquael Acti Pond Aquaclar priemonė tvenkinių priežiūrai, 500 ml

11,30 €
  • Priemonė skaidrinanti vandenį koaguliacijos būdu, organines ir mineralines medžiagas suriša ir paverčia į nuosėdas ir tankius, lengvus plūduriuojančius telkinius, kurie nesunkiai pašalinami mechaniniu būdu

  • Vieno buteliuko pakanka 10 m3

AQE122308
Kiekis Išparduota

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Tvenkiniuose dumbliai labai greitai kaupiasi tiek vandens paviršiuje, tiek dugne. Juos pašalinti nėra nieko malonaus ar lengvo. Tam reikalingi atitinkami ištekliai, kurie leis ištisus metus džiaugtis skaidriu tvenkiniu. Žinoma, daugeliui tvenkinių savininkų svarbu ne tik vandens švara. Jei juose yra žuvų, pirmiausia jos turėtų būti saugios ir turėti tinkamas gyvenimo sąlygas. Jeigu ieškote tvenkinio vandens skaidrintojo, kuris ne tik atliktų savo pagrindinę užduotį, bet ir niekaip nepaveiktų žuvų sveikatos – rinkitės ACTI AQUACLAR. Šis preparatas yra patikimas ir saugus.

ACTI AQUACLAR – ŠVARUS VANDUO KIEKVIENAME TVENKINYJE!
Skaidrus tvenkinio vanduo – ne tik gražus vaizdas, bet ir saugus gyvenimas žuvims. Juk labai sutrikusi mikrobiologinė sistema, kurią, be kita ko, sukelia didelis dumblių kiekis, nėra palanki nei gyvūnams, nei kitai augmenijai. ACTI AQUACLAR efektyvi vandens skaidrinimo priemonė tvenkinyje, kuri tuo pačiu užtikrins, kad jis būtų švarus ne tik vizualiai. Preparatas taip pat neutralizuoja nemalonų vandens rezervuaro kvapą. Jo pritaikymas ir naudojimas labai platus, galima nautoti įžuvintuose tvenkiniuose ir ten, kur nėra gyvūnų. Jis yra efektyvus ir labai saugus.

Visų pirma, ACTI AQUACLAR veikia greitai ir efektyviai. Preparatą galima naudoti bet kuriuo sezono metu. Jo veikimas pagrįstas koaguliacijos principu. Plaukiojančios dumblių dalelės bus ,,suklijuotos'' į didesnius gabalus, tad juos pavyks lengvai ištraukti tinkleliu kitu būdu. 


ACTI AQUACLAR yra 100% saugus žuvims.


ACTI AQUACLAR yra labai efektyvus ir tai neabejotinai yra kitas jo pranašumas. Priemonė - patogiame 500 mililitrų talpos butelyje. Tokio preparato kiekio pakanka 10 kubiniams metrams tvenkinio vandens. Jei tvenkinys yra 1 kubinis metras, vienos preparato pakuotės užteks net dešimčiai kartų! 

Priemonė skaidrinanti vandenį koaguliacijos būdu, organines ir mineralines medžiagas suriša ir paverčia į nuosėdas ir tankius, lengvus plūduriuojančius telkinius, kurie nesunkiai pašalinami mechaniniu būdu.

Pašalina iš vandens fosfatus, kurie susidaro yrant organinėms medžiagos ir turi įtakos greitam dumblių augimui.

Naudojimas: 500 ml į 10000 l vandens.

Prieš naudodami priemonę, kuri sukelia stiprią rūgštinę reakciją, įsitikinkite, kad vandens pH ne mažesnis kaip 7, o karbonatinis vandens kietumas ne mažiau kaip 5. Ši sąlyga yra būtina, kadangi greitas pH pokytis yra kenksmingas žuvims. Vandens parametrus galima ištirti su tam skirtais testais.

Prieš naudodami priemonę praskieskite 100 kartų (1 dalis priemonės : 100 dalių vandens), paskirstykite kiek įmanoma tolygiau po visą tvenkinio plotą ir išmaišykite vandens srovės pagalba ar maišydami vandenį. Naudodami priemonę augalų valymui, naudokite purkštuvą.

Susidariusios nuosėdos pašalinamos sieteliu praėjus kelioms valandoms po priemonės panaudojimo. Dugne susidariusios nuosėdos turi būti nusiurbiamos ir pašalinamos. Po keletos dienų galima pakartoti procedūrą naudojant pusę rekomenduojamos priemonės dozės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: