akvariumo-prieziuros-priemone-odimor-20-ml-akvazoo-lt

Akvariumo priežiūros priemonė Odimor, 20 ml

7,60 €
  • Akvariumo priežiūros priemonė

  • Gali padėti prieš įvairias odos ligas

AMUN180210
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Akvariumo priežiūros priemonė dekoratyvinėms žuvims nuo įvairių odos ligų (Oodinium, Chilodonella, Ichthyobodo, Trichodina, Cryptocaryon ir t.t.) ir panašių bakterinių infekcijų.

Simptomai: baltai pilkos iki tamsių, „aksominių“ apnašų su vos matomais taškeliais (mažesniais nei esant ichtioftiriozei).

Naudojimas/dozavimas: žr. instrukciją pakuotės viduje. Laikymo sąlygos/Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Odimor akvariumo priežiūros priemonė

Naudojimas: veiksminga priemonė prieš pirmuonis, tokius kaip Oodinium ocellatum (jūrinių žuvų ligų sukėlėjas), Oodinium pilularis (gėlavandenių žuvų „aksominės“ ligos sukėlėjas), Chilodonella, Ichthyobodo, Trichodina, Cryptocaryon ir susijusias antrines grybelines ir bakterines infekcijas. Matomi simptomai: nuo šviesios iki tamsios, „aksominės“ pilkos spalvos apnašos su vos matomais taškeliais (mažesniais nei esant ichtioftiriozei), kurie būna paplitę per visą žuvies kūną. Žiaunos atsikišusios, infekuotoms žuvims būdingas stiprus arba sutrikęs kvėpavimas.

Kontraindikacijos ir šalutinis poveikis: nėra žinoma.

Priemonė yra skirta dekoratyvinėms žuvims.

Dozavimas:  1 diena – 40 lašų (2 ml) į 100 l akvariumo vandens, išmaišyti, kad priemonė pasiskirstytų tolygiai. Jei akvariume yra veikliosioms medžiagoms itin jautrių žuvų (pvz.: šamukų), dozė neturėtų būti didesnė nei 20 lašų į 100 l akvariumo vandens. Rekomenduojama išimti filtrą ir laikyti jį atskiroje talpoje su akvariumo vandeniu, kad nežūtų jame esantys mikroorganizmai. Aeruokite akvariumo vandenį. Jei aeracija be veikiančio filtro yra negalima, pašalinkite filtro užpildus ir laikykite juos atskiroje talpoje su akvariumo vandeniu. 2 diena - priemonės nepilti. Įjunkite filtrą. Jei užpildai buvo išimti, sudėkite juos atgal į filtrą. Užpildus, prieš sudedant į filtrą, lengvai praskalaukite drungnu vandeniu. 3 diena – 20 lašų (1 ml) į 100 l akvariumo vandens, išmaišyti, kad priemonė pasiskirstytų tolygiai. Jei akvariume yra veikliosioms medžiagoms itin jautrių žuvų (pvz.: šamukų), dozė neturėtų būti didesnė nei 10 lašų į 100 l akvariumo vandens. Rekomenduojama išimti filtrą ir laikyti jį atskiroje talpoje su akvariumo vandeniu, kad nežūtų jame esantys mikroorganizmai. Aeruokite akvariumo vandenį. Jei aeracija be veikiančio filtro yra negalima, pašalinkite filtro užpildus ir laikykite juos atskiroje talpoje su akvariumo vandeniu. 4 diena – kartoti 2 dienos nurodymus. 5 diena – kartoti 3 dienos nurodymus. 6 diena – kartoti antros dienos nurodymus. 7 diena – priemonės nepilti. Pakeisti ~30% akvariumo vandens.

Specialios atsargumo priemonės laikymui: saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti originalioje pakuotėje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Dėmesio: nerekomenduojama naudoti akvariumuose, kuriuose yra bestuburių. Sraigės, moliuskai, krevetės, koralai ir pan. turi būti iškelti iš akvariumo kol yra naudojama priemonė. Nenaudoti priemonės žuvims, kurios bus naudojamos maistui. Dėl veikliųjų medžiagų, esančių priemonės sudėtyje, vanduo gali pakeisti spalvą, po kelių dienų spalva išnyksta. Priemonės naudojimo metu ultravioletinės lempos turi būti išjungtos. Nenaudoti pasibaigus galiojimui.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: