akvariumo-prieziuros-priemone-aquavital-plantaplus-100-ml-akvazoo-lt

Akvariumo priežiūros priemonė Aquavital Plantaplus, 100 ml

4,60 €
  • Skystos trąšos akvariumo augalams

  • Pakuotės žtenka 500 l

AMUN136210
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

AQUAVITAL PLANTAPLUS yra kompleksinės trąšos augalams su augalams reikalingomis maistinėmis medžiagomis ir mikroelementais. Trąšos skatina net lepių augalų augimą, neskatina dumblių augimo. Trąšų sudėtyje yra vertingų mikroelementų (pvz.: mangano, cinko, kobalto) bei dvivalentės geležies. 

Naudojimas: prieš naudojimą gerai suplakti. Vieną kartą per savaitę 20 ml į 100 litrų akvariumo vandens, išmaišyti, kad priemonė pasiskirstytų tolygiai. Nenaudoti vienu metu su kitomis akvariumo priežiūros priemonėmis ar medikamentais.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti originalioje pakuotėje.

Nenaudoti, jei karbonatinis vandens kietumas yra mažesnis nei 3˚dKH.

Gamintojas/Partijos nr./Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: