Džiovinti kiminai, 100 g

8,70 €

Substratas visų rūšių augalams įšaknydinti

Samanų struktūra leidžia laisvai vystytis šaknims

Puikiai tinka kaip substratas varliagyviams ir kaip priedas prie substrato ropliams, tarantulams ir vabzdžiams

HAPPMG2
Kiekis Paskutinė prekė

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Šios samanos turi daugybę pritaikymo būdų ir privalumų. Tai tinkamas substratas visų rūšių augalams įšaknydinti. Samanų struktūra leidžia laisvai vystytis šaknims, todėl įsišaknijimas tampa greitesnis ir veiksmingesnis. Idealus substrato priedas, turintis mikroelementų ir maistinių medžiagų. Unikali augalams skirtų džiovintų kiminų struktūra užtikrina puikią substrato aeraciją. Ji apsaugo nuo suspaudimo, leidžia šaknims kvėpuoti ir padeda augalams optimaliai įsisavinti maistingąsias medžiagas.

Ji taip pat puikiai tinka kaip substratas varliagyviams ir kaip priedas prie substrato ropliams, tarantulams ir vabzdžiams. Dėl puikių absorbcinių savybių jis palaiko aukštą drėgmės lygį terariume. Dėl savo antiseptinių savybių kiminai taip pat tinka kiaušiniams inkubuoti.

Naudojimas:

Atidarykite pakuotę su samanomis.

Supilkite turinį į dubenį arba kibirą.

Tada užpilkite šiltu vandeniu, po kelių minučių samanos sugers vandenį.

Nusausinkite vandens perteklių.

Samanos paruoštos!

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: